Денешните мажи...

Повеќето што се недостижни, како што кажуваш и ти самиот, се всушност идолизирани од тој што ги сака.
Уреду сум со концептот, машките да им пристапуваат на женските, но не сум ок со концептот увек машките да го прават првиот чекор, затоа што по автоматизам тоа укажува дека женските треба да бидат освоени што укажува на тоа дека женските се недостижни. Повеќе фаворизирам пристапи каде што постои билатерален однос помеѓу двете странки кои подеднакво си се пуштаат меѓусебно за на крај сето тоа да резултира со немилосерден секс.:pipi:

Се дур идолизираш живи достапни битија не си се цениш доволно себе си. Јас сваќам да идолизираш јавна фаца ама некоја фуфа во кафич? Самодоверба повеќе, почни да се се цениш и постави се така. Малце поцврст пристап. Ќе попијеш понекоја корпа ама на крај крајева тоа е дел од играта.

Со остатокот се слагам меѓутоа една работа што ја имам научено е дека ако нешто сакаш треба да идеш и да го земеш. Дур чекаш може некој друг пред нос да ти го собере. Ова треба да важи за двата пола, всушност тоа што они чекаат во мој очи ги прави глупи.

A им пријдовте на девојките или си ги посматравте од страна и си цуцавте пијачката?

koe e poentata da im prijdes koa ggleas pred oci deka mavaat korpi na trojca grupi na maski koi im pridoa
odma paga samodoverbata odbivaat tri grupi na maski so im se stavaat i potsvesno si vikas so ke idam i jas i jas ke popijam isto i si sedis ne se brukas:)

koe e poentata da im prijdes koa ggleas pred oci deka mavaat korpi na trojca grupi na maski koi im pridoa
odma paga samodoverbata odbivaat tri grupi na maski so im se stavaat i potsvesno si vikas so ke idam i jas i jas ke popijam isto i si sedis ne se brukas:)

Значи ако ги собереше некој ќе плукавте дека се вакви онакви и на сите праќаат сигнали. На крај не ни пробавте. Од нешто што можело да биде (или не) на крај ништо не бидна. Сами си се ставивте во лузерска позиција што уопште чекавте. Да пробавте први/одма може ќе беше нешто може не ама бар ќе ПРОБАВТЕ. Најтрагично е што може стварно вас ве свиѓале и чекале на вас а овие другиве упаднале ко падобранци... За жал не веруем дека некад и ќе дознаете оти после се не ми се верува дека ќе соберете муда да им пријдете повторно

Со остатокот се слагам меѓутоа една работа што ја имам научено е дека ако нешто сакаш треба да идеш и да го земеш. Дур чекаш може некој друг пред нос да ти го собере.

Епа тука лежи зајакот бе друже :X3:. Тој концепт мене лично ич не ми се свиѓа. Ќари ја/го, пред некој друг да ти го земе. Многу ми е ко прстенот на Луј 16 што е ставен на аукција. Ако не го земеш на време друг ќе го земе. Ако вниманието и љубовта на некоја типка се питање на тоа кој прв ќе ги земе, ондак не се работи за вистинска љубов според мене. Љубовта треба да биде резултат на взаемно разбирање и бла бла да не дрдорам, а не на кој прв ќе ја фати рибата концепт.

А ако збориме за ќарување на рандом типки у кафич за неозбилно тоа е друг муабет. Ондак да, најсмелите ќе го добијат пленот.

Ете тука лежи зајакот.
Не се криви они, туку вие. Може чекале вие да им пријдете па затоа ги одбивале претходните групи. Ради вакви размислувања денес ретко се наоѓа маж со мадиња.
Дали тоа ако мене ми се допадне некој у кафич и циљам на него/му пуштам ишарет, па ми пријдат други за кои сум незаинтересирана, автоматски стануам кокошка/овца/ку*ва и ред други мушки лузерски епитети у очите на тој шо сум си го бендисала?
Така да не глуми боксер коа на жени праиш мјауууу :pos:

Ете тука лежи зајакот.
Не се криви они, туку вие. Може чекале вие да им пријдете па затоа ги одбивале претходните групи. Ради вакви размислувања денес ретко се наоѓа маж со мадиња.
Дали тоа ако мене ми се допадне некој у кафич и циљам на него/му пуштам ишарет, па ми пријдат други за кои сум незаинтересирана, автоматски стануам кокошка/овца/ку*ва и ред други мушки лузерски епитети у очите на тој шо сум си го бендисала?

Ги скина сега. :icon_lol:

Епа тука лежи зајакот бе друже :X3:. Тој концепт мене лично ич не ми се свиѓа. Ќари ја/го, пред некој друг да ти го земе. Многу ми е ко прстенот на Луј 16 што е ставен на аукција. Ако не го земеш на време друг ќе го земе. Ако вниманието и љубовта на некоја типка се питање на тоа кој прв ќе ги земе, ондак не се работи за вистинска љубов според мене. Љубовта треба да биде резултат на взаемно разбирање и бла бла да не дрдорам, а не на кој прв ќе ја фати рибата концепт.

А ако збориме за ќарување на рандом типки у кафич за неозбилно тоа е друг муабет. Ондак да, најсмелите ќе го добијат пленот.

Ти си од оние што веруваат на љубов на прв поглед? Прво ќарија па после се тоа бе другар. Значи секоја врска си има up and downs тоа не иде се туку така. На крај крајева ако некад си живеел или бил на одмор со девојка ќе знаеш дека се буквално се се менува кога со човек од 2-3 саати дневно треба да почнеш да живееш 24/7. Вистинска љубов се негува и се менува ама првиот чекор е ќјарувањето. За да го направиш треба сам со себе да расчистиш кој си ти и колку вредиш а после она нека се мисли.

Ти си од оние што веруваат на љубов на прв поглед? Прво ќарија па после се тоа бе другар. Значи секоја врска си има up and downs тоа не иде се туку така. На крај крајева ако некад си живеел или бил на одмор со девојка ќе знаеш дека се буквално се се менува кога со човек од 2-3 саати дневно треба да почнеш да живееш 24/7. Вистинска љубов се негува и се менува ама првиот чекор е ќјарувањето. За да го направиш треба сам со себе да расчистиш кој си ти и колку вредиш а после она нека се мисли.

Не верувам у љубов на прв поглед. Напротив, верувам дека за да сакаш некого треба да го познаваш.
Муабетот ми беше дека, концептот на ќари ја пред друг да ти ја земе ми е некако како да збориме за предмети а не за луѓе. Тие типки имаат вкус и свое мислење.
Не се фрлена 1000 денарка што ќе биде земена од првиот.

Може 1000 да дојдат пред тебе и ниту еден од нив да не им се допадне и баш ти и твојот темперамент и однесување да и се допадне. Поентата ми беше дека не е битно кој прв ќе иде, туку кој највише ќе и се свиѓа на девојката.

Не верувам у љубов на прв поглед. Напротив, верувам дека за да сакаш некого треба да го познаваш.
Муабетот ми беше дека, концептот на ќари ја пред друг да ти ја земе ми е некако како да збориме за предмети а не за луѓе. Тие типки имаат вкус и свое мислење.
Не се фрлена 1000 денарка што ќе биде земена од првиот.

Може 1000 да дојдат пред тебе и ниту еден од нив да не им се допадне и баш ти и твојот темперамент и однесување да и се допадне. Поентата ми беше дека не е битно кој прв ќе иде, туку кој највише ќе и се свиѓа на девојката.

Незнам за тебе ама јас кога ќе влезам во кафич или дискотека стално гледам барем 2-3 што ме привлекуваат. Зар не мислиш дека и кај нив е така? Точно и да збориме ете на подолга стаза да ја свигаш некое време зар нема уште некоја во позадина? Башка што подолго си оседнат со неа и одлучуваш дали е таа таа толку повеќе има шанси да прерасне во идол а ти во нејно другарче ако се знаете. Побрз пристап, малце повеќе ризик ама пак си кјар бе другар. Ако ја фатиш тогаш научи се за неа како твоја девојка а не ко некој од страна што мањачи и чека момент. Ако не ја фатиш ќјаруваш на време. Треба да почнеш да гледаш да се ставаш во WIN WIN позиции

Ете тука лежи зајакот.
Така да не глуми боксер коа на жени праиш мјауууу :pos:

i jas mislev istoto i do negde tocno e ova ne vikam deka ne koga sum vo greska greska sum megutoa ne mi izgledase mene bash taka tie davaa znaci na site skoro ne bevme samo nie vo nivna bizina...
mozda poentata im bila samo onaka da se zabavuvaat nezz i nikad nema da znam so se desava vo taa zenska glava
a najvise me vadi od takt toa sto davaat znaci
sakas sakas nejkes okey ne mu davaj znaci deka sakas ne mu davaj lazna nadez na covekot
nezz...
--- надополнето: 6 март 2013 во 00:49 ---
i jas mislev istoto i do negde tocno e ova ne vikam deka ne koga sum vo greska greska sum megutoa ne mi izgledase mene bash taka tie davaa znaci na site skoro ne bevme samo nie vo nivna bizina...
mozda poentata im bila samo onaka da se zabavuvaat nezz i nikad nema da znam so se desava vo taa zenska glava
sakas sakas nejkes okey ne mu davaj znaci deka sakas ne mu davaj lazna nadez na covekot
nezz...
i ne gi naprai ovci kurvi i nezz sto uste ne moze samo sakale da se zabavuvaat i ubavo da si pominat ama neka drzi distanca ako iskocila za zabava neka ne gleda u mene celo vreme ili vo nekoj drug i neka ne flertuva i taka te glea i priogas se i na kraj korpa nezz stvarno nezz
--- надополнето: 6 март 2013 во 00:49 ---
nezz...
i ne gi naprai ovci kurvi i nezz sto uste ne moze samo sakale da se zabavuvaat i ubavo da si pominat ama neka drzi distanca ako iskocila za zabava neka ne gleda u mene celo vreme ili vo nekoj drug i neka ne flertuva i taka te glea i priogas se i na kraj korpa nezz stvarno nezz

nezz...
Не можеш да знаеш дали сака или не сака додека НЕ ПРИЈДЕШ. Никад нема да дознаеш шо се дешава у женска глава додека седиш со пивото на страна и посматраш. АКЦИЈА се бара - такозвани мадиња за да се пријде. Ти толку си се изнервирал, а не си се доближил не па да си се доближел и да те одбиела....гарант ќе попиела флаша у глаа.
Она тебе ќе те одбива :place:

без да и пријдеш.
Да е жива и здрава Десанка, под дејство на алкохол или не никад нема да ве одбие :pipi:

ne e rabota ta za odbivanje ili ne i da me odbiela golemo cudo i da ne me obiela seedno e

SAKAM DA KAZAM KOGA GLEDAS DEKA SITE MOZNI GRUPI NA MASKI SO I SE STAVAAT GI ODBIVA POTSVESNO SI VIKAS SO I JAS KE I SE STAVAM NEMAM SANSI KAJ NEA SAMO KE ME IZNERVIRA USTE TOLKU I TOA E

Не ти се има десено да седнеш некаде со друштво без намера да бркаш некоја а да видиш нешто што ти се допаѓа? И да биле со намера да се журкаат никогаш не ја исклучувај можноста дека нешто може да биде. Абе што може да ти направи? Сигурно нема душата да ти ја земе, треба само да не си го сваќаш како пораз, свати го ко игра.

Сакаш да си ја подбриш играта цел да ти биде секој ден да попиеш една корпа. Седни одма после тоа и анализирај ги последните 5 мин пред да ја попиеш корпата. Како изгледаш, што носиш, што си рекол, се... Направи го ова 2 недели за ред има да научиш многу за себе. Its a game dude

Во повеќето случаеви се работи за некоја игра на девојките и наоѓање на задоволство во самиот чин на приоѓање, кој за нив е сосема доволен, можеби таа несериозност машките ја насетуваат па затоа и се поретко се обидуваат.

ne e rabota ta za odbivanje ili ne i da me odbiela golemo cudo i da ne me obiela seedno e

SAKAM DA KAZAM KOGA GLEDAS DEKA SITE MOZNI GRUPI NA MASKI SO I SE STAVAAT GI ODBIVA POTSVESNO SI VIKAS SO I JAS KE I SE STAVAM NEMAM SANSI KAJ NEA SAMO KE ME IZNERVIRA USTE TOLKU I TOA E
Дали ако сите сакаат да се фрлат у Вардар и ти ќе се фрлиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom