D
dirty angel
Гостин
Можеби, ама на форумов 99% се пишува кирилица и тоа е едно од основните правила... по се изгледа со сите нас нешто не е во редШирочка широчка
Може и таа штеди време со латиница![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби, ама на форумов 99% се пишува кирилица и тоа е едно од основните правила... по се изгледа со сите нас нешто не е во редШирочка широчка
Може и таа штеди време со латиница![]()

Ooof...Можеби, ама на форумов 99% се пишува кирилица и тоа е едно од основните правила... по се изгледа со сите нас нешто не е во ред![]()

денешните мажи немаат храброст![]()
, немаат храброст да ја признаат некоја грешка која ја направиле а и самите знаат дека се криви, немаат храброст ни да ти пријдаат ни за разговор, немаат храброст за многу работи мислам дека во оваа време женските излегоа похрабри од машките 
Не се машките плашливи колку што се денешниве девојчиња дигнати и невоспитанипа така е, немаат храброст да ја признаат некоја грешка која ја направиле а и самите знаат дека се криви, немаат храброст ни да ти пријдаат ни за разговор, немаат храброст за многу работи мислам дека во оваа време женските излегоа похрабри од машките
![]()

не се сите женски дигнати и невоспитани, има и такви не викам дека нема, но кога станува збор за храброста во право сум![]()
не се сите женски дигнати и невоспитани, има и такви не викам дека нема, но кога станува збор за храброста во право сум![]()

Си. Затоа сите скокнаа како попарени на темаване се сите женски дигнати и невоспитани, има и такви не викам дека нема, но кога станува збор за храброста во право сум![]()

има случаеви кога сум преземала иницијатива и јас,се однесувам со сите добро не правам разлика помеќу машките како што прават некои женски и за во врска со храброста машките по немаат храброст за да преземат одговорност, да признаат дека згрешиле и да ја признаат грешката иако знаат дека грешат и самите се криви.А зошто ти не преземеш инцијатива нели сакавте еднаквост? Може на повеќето им е преку глава да ве гледаат како се лигавите? Може ти си дигната па никој тебе неќе да ти пријде? Размисли како се понашаш какви сигнали праќаш