Денешните мажи...

Не мечтаат по убавина - откачуваат во првиот момент поради изглед просечни момци ( секоја има вкус ама ако очекувате сите да изгледаме ала Холивуд и ние го очекуваме истото од вас) , бараат карактер, искреност, можност за врска - откачуваат дечко пред да го запознаат поради глупост( егото си го полнат, глумат недостапни), не сакаат пари - набрзо кенкаат за тоа и се премислуваат... Јасно е дека повекето девојки сакаат да се заљубени, да имаат партнер, да внесат промена у живот, да имаат авантура или сериозна врска... истото тоа го сакаат и мажите. Нема потреба од комплицирање. Што би коштало да една девојка која запримети дека дечко ја свиѓа малце да допринесе и она во тоа у случај и таа на прв поглед да го свиѓа него - да даде простор подобро да го запознае? Се оценува преку фејсбук профилот, буквално првиот поглед т.е. нечиј изглед и слично.. машко како машко знае да испадне и сељак и џентлмен, само вие треба да дознаете што барате како квалитет кај машко, да откриете дали има нешто такво во него, да се потрудите да го најдете и најважно - да дозволите тест период или можност некој делумно да го запознаете.
Факт е дека работите што ги бараме се околу нас... само треба да посегнеме по нив.

па така е :) , немаат храброст да ја признаат некоја грешка која ја направиле а и самите знаат дека се криви, немаат храброст ни да ти пријдаат ни за разговор, немаат храброст за многу работи мислам дека во оваа време женските излегоа похрабри од машките :)

Така е кога некоја се замислува мис антачбл...

па така е :) , немаат храброст да ја признаат некоја грешка која ја направиле а и самите знаат дека се криви, немаат храброст ни да ти пријдаат ни за разговор, немаат храброст за многу работи мислам дека во оваа време женските излегоа похрабри од машките :)
Не се машките плашливи колку што се денешниве девојчиња дигнати и невоспитани :)

не се сите женски дигнати и невоспитани, има и такви не викам дека нема, но кога станува збор за храброста во право сум :)

не се сите женски дигнати и невоспитани, има и такви не викам дека нема, но кога станува збор за храброста во право сум :)

А зошто ти не преземеш инцијатива нели сакавте еднаквост? Може на повеќето им е преку глава да ве гледаат како се лигавите? Може ти си дигната па никој тебе неќе да ти пријде? Размисли како се понашаш какви сигнали праќаш

Ајде провери на линков и кажи колку мажи, а колку жени има херои? :P

Си. Затоа сите скокнаа како попарени на темава :)

Леле масакр сте го направиле девојчето.
Па така е не се храбри денешните мажи. На форум сите лаете, а во живо никаде ве нема. Не е до тоа колку девојката е дигната и лигава, туку до тоа колкави ви се мудата за да пријдете. И дигнатите и лигавите се скротливи, само треба да знаете како. Само што денес, не се ни обидувате, туку на првата корпа плачете како пи*иња...

Не мора да пристапуваат и онака жените избираат секогаш. Сега ќе си ги одбираме како тикви :icon_lol:
Што убаво време дојде просто човек да ужива во сегашноста и релациите.

А зошто ти не преземеш инцијатива нели сакавте еднаквост? Може на повеќето им е преку глава да ве гледаат како се лигавите? Може ти си дигната па никој тебе неќе да ти пријде? Размисли како се понашаш какви сигнали праќаш
има случаеви кога сум преземала иницијатива и јас,се однесувам со сите добро не правам разлика помеќу машките како што прават некои женски и за во врска со храброста машките по немаат храброст за да преземат одговорност, да признаат дека згрешиле и да ја признаат грешката иако знаат дека грешат и самите се криви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom