Евросонг 2013 - Шведска, 14-18 мај (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
НЕ Е МОЖНО ОВА!!!! :pos:

Зарем успеаја да извадат полоша песна од ланската... Леле сум се изгазил од смеење, ќе ги разбудев сите по дома.... :pos:

Ја за Сан Марино навивам, кој и да пее за нив...

Бугарскава владее :cuc: ај најдете по форуми странски како котираат соседиве.

Хахахахахахахахахаахаххахахахаха што ми се деси!
Си слушам музика на Јутуб и прееска ја чув бугарскава и сега откога ја отворив темава, викам ај уште еднаш да ја чујам...
Кликам на песната и се загледав нешто по темиве и после 10 минути кликам на табот, гледам тоа на Mute се ставило...:pos:

Дарт Вејдер и Џаба д хат FTW !!!!

Ненадмилнива е оваа !

п.с
животот е музика, енергија, нашата Империја
Империја, Империја музика царува на земјата
Империја, Империја најмоќна сила на планетата
--- надополнето: 4 март 2013 во 01:59 ---
Зарем успеаја да извадат полоша песна од ланската...
Веројатно ке ми се смееш ама мене ми се допадна песната на Софи Малинова ;) Малку е смешна ама добра

Не знам за другите, ама после преслушувањето на нашава Империја (признавам не слушав повеќе од 1 минута), ми се одмили уопште да гледам.
Башка ми е криво што не учествуваат Босанците, според мене вадат добри песни, лани ми беа фаворит.

Греота ќе биде да не победи Каскада. Убедливо најдобра песна што ја преслушав за оваа година :)

Ете и Словенија така ќе ја издвојам, пошто е помодерна со дабстеп елемент и девојката има убав глас (иако не е за победничка песна ^^).

Гејлада и источниот сосед се катастрофи живи.
Проклет да е моментот кога ја пуштив татарската на 2:22.:tapp:

Според мене, реално Бугарија победува. :icon_mrgr:
Навивачки: Македонија победува :icon_mrgr:

НЕ Е МОЖНО ОВА!!!! :pos:

Зарем успеаја да извадат полоша песна од ланската... Леле сум се изгазил од смеење, ќе ги разбудев сите по дома.... :pos:
трагедија срам ме е како може таква песна да изберат ... но сега како се размислувам-какво е реномето на Евросонг такви се и песните

трагедија срам ме е како може таква песна да изберат ... но сега како се размислувам-какво е реномето на Евросонг такви се и песните
Ај ај не се вади со години ве следам што песни имате :pos:
Катастрофа сте во движење!

Ај ај не се вади со години ве следам што песни имате :pos:
Катастрофа сте во движење!
вие сте штото цвет....Балканска трагикомедиjа:pos:
требаше оваа песна да учествува на Евросонг ...

Единствено место каде што кичот победува и царува. Некогаш синоним за обединување, денес за комшиско дарување поени. Ако некогаш претставуваше добро и занимливо музичко шоу, денеска е обична музичка манифестација која ја држи ЕУФОРИЈА неколку дена и после тоа се се заборава. Јас не знам една победничка песна да беше хит повеќе од еден месец.(n)(n)(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom