Г
Грејвдигер
Гостин
Само од ова година има измени. КНИ ќе учат друго, а сите останати нови смерови на ФИНКИ и ИНФО од електро ќе учат друго... Плус тие вторите нема да имаат лабораториски и проектни задачи.
4 семестар.Чекај малце од каде тоа дека бази учат сите ?
за кој семестар зборувате ?
Да. И ти?
Не, он е на ИНФО.Да. И ти?
Која група си? Инаку типот е досада невидена... ми предаваше мрежи неколку часа, заспав!Гледам за Спасов сте збореле. Мене ми е сега по АОК, и после две предавања кај него, мислев да не се појавувам повеќе ама сте збореле за поени за присуство. Кај нас ни спомна нешто за присуство, ни па пушти списоци. Делуваше и по малце изгубено, неколку пати викаше и за некои делови дека ние сме имале поголемо знаење од него. Што да се прави сега...
Колега, не ти треба книгата. Учи си од предавањата.да не знае некој во која библиотека ја има книгата за архитектура и организација на компјутери?
Ја има во 1000 книги во ГТЦ, ама нема да ти треба.да не знае некој во која библиотека ја има книгата за архитектура и организација на компјутери?
5та сум, е-технологии.Која група си? Инаку типот е досада невидена... ми предаваше мрежи неколку часа, заспав!
Флегма. И јас на две предавања сум бидена само заради тоа што рече дека ќе има список, иначе удав невиден е. Ниту се заинтересирал да навлезе подлабоко во материјата, недај Боже да праша дали нешто е нејасно, тоа речениците ги тегне сто саати и баш му е гајле дали го слушаш или не. На последното предавање имаше толкава галама шо јас во 3ти ред едвај го слушав, а типов гајле си нема. Поентата на списокот не знам што му е, ако планира да привлече поголем број студенти барем нека се потруди предавањето да биде интересно за следење.Гледам за Спасов сте збореле. Мене ми е сега по АОК, и после две предавања кај него, мислев да не се појавувам повеќе ама сте збореле за поени за присуство. Кај нас ни спомна нешто за присуство, ни па пушти списоци. Делуваше и по малце изгубено, неколку пати викаше и за некои делови дека ние сме имале поголемо знаење од него. Што да се прави сега...
Te лажат сите што ти велат да учиш од слајдови. Ако требало да се учи од слајдови немало да пишуваат книги. На слајдовите немаш ништо. Не можеш да објасниш архитектура на компјутер на слајд. Ако сакаш да научиш ќе си седнеш и ќе си учиш од книга, остај ги другиве...да не знае некој во која библиотека ја има книгата за архитектура и организација на компјутери?