Г
Грејвдигер
Гостин
Само од ова година има измени. КНИ ќе учат друго, а сите останати нови смерови на ФИНКИ и ИНФО од електро ќе учат друго... Плус тие вторите нема да имаат лабораториски и проектни задачи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај малце од каде тоа дека бази учат сите ?
за кој семестар зборувате ?
Гледам за Спасов сте збореле. Мене ми е сега по АОК, и после две предавања кај него, мислев да не се појавувам повеќе ама сте збореле за поени за присуство. Кај нас ни спомна нешто за присуство, ни па пушти списоци. Делуваше и по малце изгубено, неколку пати викаше и за некои делови дека ние сме имале поголемо знаење од него. Што да се прави сега...
да не знае некој во која библиотека ја има книгата за архитектура и организација на компјутери?
да не знае некој во која библиотека ја има книгата за архитектура и организација на компјутери?
Која група си? Инаку типот е досада невидена... ми предаваше мрежи неколку часа, заспав!
Гледам за Спасов сте збореле. Мене ми е сега по АОК, и после две предавања кај него, мислев да не се појавувам повеќе ама сте збореле за поени за присуство. Кај нас ни спомна нешто за присуство, ни па пушти списоци. Делуваше и по малце изгубено, неколку пати викаше и за некои делови дека ние сме имале поголемо знаење од него. Што да се прави сега...