Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, ако може да ми каежте колку е екран за iphone 4? значи не тач него само екран пошто е изгребан од надвор?
--- надополнето: 2 март 2013 во 11:43 ---
Здраво, ако може да ми каежте колку е екран за iphone 4? значи не тач него само екран пошто е изгребан од надвор?

Поздрав, већ неко време желим да узмем НОКИА Ц-5-00 (ваљда је ово исправан назив), али се нисам одлучио још на то.. занима ме шта мислите о телефону.. хммм.. ја тренутно имам телефон на тач - додир, ПАРТИЗАНОВ ЗТЕ РОАМЕР, али је пун багова.. или боље речено преспор је.. сем тога не волим телефон на додир, или са КВЕРТ тастатуром, нокиа ц-5 је некако баш онако ми се свидела, код нас је цена ваљда око 120 еура, али ме занима ако је неко има, да ли тај телефон има неке слабости тј недостатке ?

Zdravo go imam ovoj telefon LG Optimus L3 E400 go zedov sega pred 2 meseca od VIP i me interesira sto moze da bide,cesto se slucuva da jas go slusam drugiot sto ke mi se javi a on ne me slusa.Dali nekij go ima ovoj problem,dali e od VIP ili od telefonot...

--- надополнето: 2 март 2013 во 11:43 ---

ne ti treba ekran tuku stakloto ti e izgrebano..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
ај да си ја пишам маката.... му напраив фактори ресет на мобилниов и сите контакти ми отидоа у .!.ац... претходно контактите си ги префрлив од старит мобилен кој веќе ми е продадем преку .VCF фајл или преку .vCard не ми текнува точно како - е арно ама фајлот го имам избришано.... некое чаре како да ги вратам контактите??? многу ми е битно да ги вратам имам многу контакти што ми се неопходни а моментално немам НИЕДЕН :mad:
ке пише некој нешти или послебо ?

Како се движат цени за бампери, маски, футроли за галакси с3?

Како се движат цени за бампери, маски, футроли за галакси с3?
Каква поточно ти треба, има голем избор и различни цени, сакаш бампер само, сакаш задна само силиконска или пластична или па некоја на преклоп
најпродавана е flip cover ја имаш во повеќе бои, позади се става наместо капачето фабричко и напред ти доаѓа со кавер

Планирам да си го земам LG optimus L3E400
TEL.007553.jpg
..добар е? предности,недостатоци?

Во дилема сум кој телефон да земам...Се мислам помеѓу Самсунг Галакси Аце с5830 и ЗТЕ Бладе 3...Што мислите вие,шо е подобро да си земам?

TEL.007553.jpg
Знам многу луге што зедоа таков и на сите им откажа тачот,али во перформансите не е лош имаше братучед ми на неговиот ништо не му беше ама малку го користи 1 месец.
--- надополнето: 4 март 2013 во 09:48 ---
TEL.007553.jpg
Знам многу луге што зедоа таков и на сите им откажа тачот,али во перформансите не е лош имаше братучед ми на неговиот ништо не му беше ама малку го користи 1 месец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom