За потсетување, негативни коментари имаше и лани за песната „Црно и бело“, која одлично се пласираше на Евросонг
Нека се сетат кој најмногу плукаше по Калиопи лани. Лоша споредба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За потсетување, негативни коментари имаше и лани за песната „Црно и бело“, која одлично се пласираше на Евросонг
Thoughts?![]()

)Дур не го избришале и ова! Се друго избришаа.

Па блиски се со креаторите па ги бранатнемам слушнато некој до сега лајно да брани

Евровизија, та шо!? Не ме преставуваат мене, се преставуваат самите. Ја не знам, ем модератор на музика станав и пак овие од МТВ не ме слушаат. Абе заеби ти то првенци на генерација да праќаш на евровизија. Малце ли кикохоличарки имаме у државата? Напрај еден избор џоа идоло, терај едно 5-6 месеца со него, победникот со полу штикла пушти го да се пентари по металните конструкции на евровизија и тоа е.Утре е Беосонг.Гледајте во моментов на РТС ,Беосонг ,колку добро го скоцкале концептот на шоуто![]()
Денес е полуфунале ,а утре финалеУтре е Беосонг.

, а се обложувам дека ќе го пратат или Душан Свилар, или Невена/Мирна/Сара триото. Значи, не сме единствени со
песна!