Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oф читам дека ќе ја променеле песната.:pos:

Мислам дека најарно ќе биде да променат се,почнувајќи од изведувачите...

Нешто се мислам, ај нека што и спотот и песната се мизерија, ама „Империја“ не е македонски збор. Точниот израз би бил „Царство“.

Ова само како размислувње за малкуте квази-музички патриоти кој ја бранат песната.

Да не се повторувам од лани ама морам, да се нервираш зошто сме испратиле лоша песна на Евровизија е исто како да се нервираш зошто сме испратиле инвалиди на параолимпијада.

Па нормално дека Курир ќе ја брани песнава, опасни паразити на владата се тие.

Добро, установивме дека песнава е далеку е сјајна (а текстот и спотот се ужасни) ама мислам дека малце се претера со пародииве и шалите. Доволно ремет изедоа мислам.
Иначе ја како разбрав ќе праат ремонт на песнава, а нема комплетно друга да прават. Основата како етно-поп песна е ОК, ама треба нешто мн мн појако. И викаат добро да се претставиме. Па зашто еднаш ние да не се стремиме кон победа ;)

Многу џева бе, некако:confused: Евровизија, та шо!? Не ме преставуваат мене, се преставуваат самите. Ја не знам, ем модератор на музика станав и пак овие од МТВ не ме слушаат. Абе заеби ти то првенци на генерација да праќаш на евровизија. Малце ли кикохоличарки имаме у државата? Напрај еден избор џоа идоло, терај едно 5-6 месеца со него, победникот со полу штикла пушти го да се пентари по металните конструкции на евровизија и тоа е.

Денсингот, атмосферата,управувачот со светлото (светларот), ф'станот се некако прокелто многу ми личи на Ненси Синатра!

Те, да не речете на памет зборам:

Гледајте во моментов на РТС ,Беосонг ,колку добро го скоцкале концептот на шоуто :D

Мизерија и песната и спотот.
Јас незнам зошто воопшто се учествува на таков циркус, евросонгот стана ЦИРКУС. Си го трошат залудно времето...

Бидејќи ќе прават ремонт на песнава,немој тој ремонт и Есма да ја зафати??!

Србите немаат ништо посебно, исто така. Еве што одбраа за финалето утре:
+ и Марија Михајловиќ - Хало. Единствено Сашка Јанковиќ - Дуга у твојим очима се издвојува. Се останато им е :гомце:, а се обложувам дека ќе го пратат или Душан Свилар, или Невена/Мирна/Сара триото. Значи, не сме единствени со :гомце: песна!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom