Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
koja kombinacija samo plus pesnata kako detence nekoe da ja pisuvalo od zabaviste

Јас сум единствен Македонец на кого му се допаѓа песната? :)

Јас сум единствен Македонец на кого му се допаѓа песната? :)
на мене ми се исто така допаѓа,а како што гледам по јутјуб по видеа не ставаат во 20 те најомилени песни и тоа странци не ставаат и има коментари дека се споиле 2 култури со оваа песна.
Првите 5 пати додека ја слушав не ми се бендиса,но после почна да ми се бендисува.Сепак,не е како песната на Калиопи,Елена и Каролина.

Мислам дека Есма би донела победа за Македонија,но заедно со Кирилчо.Можеби raise up your hands би го направила тоа.

Ако судиме по текстот на песната, сетете се на Верка Сердучка од Украина во 2007 година, кога текстот на песната беше Зибен Зибен Ај Лу Лу :)
но сепак, според мене, песната не е впечатлива и како шо напишав пред неколку страници, гласањето е политички, а видете кој се ќе гласа во полуфиналната вечер кога настапуваме ние.

Според мене оваа песна нема никакви квалитети !

Текстот е ужас, убаво пиша еден на твитер веројатно синот на Амди Бајрам го составил .

Музиката катастрофа, во песната има измешано 4-5 музички стилови од денс, преку енто до рок. Рефренот пак е најочаен дел од песната !

Иако не сум фан на Калиопи (и не ја гледам евровизија) сепак морам да кажам дека тоа лани беше одлична песна, за разлика од оваа година! На видеото гледам во првите 4-5 секунди Влатко како да се срами дури и што ја пее.

Се надевам ќе ја повлечат, ако сакаа да праќаат кловн на евровизија (мислам на ЕСМА) можеше да ја спојат со Боки и завршена работа!

Ако судиме по текстот на песната, сетете се на Верка Сердучка од Украина во 2007 година, кога текстот на песната беше Зибен Зибен Ај Лу Лу :)
но сепак, според мене, песната не е впечатлива и како шо напишав пред неколку страници, гласањето е политички, а видете кој се ќе гласа во полуфиналната вечер кога настапуваме ние.
Верка имаше каков таков ритам, нашиве ни тоа го немаат. Абе ништО нема во песната, НИШТО НИШТО НИШТО

и да почнат да ја поправаат ехеее треба муви да јадат додека ја направат нормална да биде.

А каде се оние од Backstage со нивен коментар на ова ремек дело?
--- надополнето: 1 март 2013 во 19:58 ---
А каде се оние од Backstage со нивен коментар на ова ремек дело?

Поарно Сашко Коцев со Субарата Рој да го пратевме :D

Нека jа сменат нека jа скоцкаат само да заборавам на спотот и сегашната верзиjа од песната оти трауми си имам. Морав денес да се пиjанчам за да заборавам но залудно.. тоа не се заборава. имперЍJААААААА

Во меѓувреме, на еден од масовните Евровизиски форуми escforum.net, според гласовите на фановите сме на 5-то место, и втори од второто полуфинале. :D

Results11.png

Срам ми е да признаам НО почнав да си jа потпевнувам.
23406713.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom