- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.030
- Поени од реакции
- 15.835
овој е тој хрватот ?? Сега каде играДа го имавте Ливаја во тим сега ќе беше и 5-0

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
овој е тој хрватот ?? Сега каде играДа го имавте Ливаја во тим сега ќе беше и 5-0

Мислиш за тоа неиграше? Тоа според мене е дополнителен мотив, неиграше поради тоа што го одмараше за против Селтик оваа недела јас така мислам. Истото и за Матри и мислам дека Погба ке игра.Кавани го удри со лакт на Киело и не доби црвен, ама зато цело второ полувреме чотек јадеше при секој прекин и дуел помеѓу нив двајца, се знаеше дека судијата немат да го опоменит на Киело што и да направит.
Иначе Асамоа не играше пошо пред утакмица навивачи на наполи го каменувале автобусот и го скршиле стаклото каде што седел.
Судијата не се чувствувал спремен да даде црвен картон..Лактот на Кавани е црвен картон по сите правила на фудбалот.

То се случило, а дали е главната причина поради која не играше незнам.Мислиш за тоа неиграше? Тоа според мене е дополнителен мотив, неиграше поради тоа што го одмараше за против Селтик оваа недела јас така мислам. Истото и за Матри и мислам дека Погба ке игра.
Фала богу никој не знае ама и конте сакаше да го награди пелусо за добрите 2 партии претходни и вчера баш изигра доброТо се случило, а дали е главната причина поради која не играше незнам.

Фала богу никој не знае ама и конте сакаше да го награди пелусо за добрите 2 партии претходни и вчера баш изигра доброТо се случило, а дали е главната причина поради која не играше незнам.

Не може ти да одамраш играч во најбитната утакмица оваа година за да игра на натпревар во кој Јувентус влегува со 3- 0 на домашен терен против Селитк !Мислиш за тоа неиграше? Тоа според мене е дополнителен мотив, неиграше поради тоа што го одмараше за против Селтик оваа недела јас така мислам. Истото и за Матри и мислам дека Погба ке игра.
Не мие јасно зошто толку бунење за Киелини и Кавани кога двата си ги признаа грешките се поздравија ко луѓе и рекоа дека тоа беше само на теренот. Ако некој забележа цело време се смешкаја и заебаваја... Не заборавајте пред се ова е спорт
ЕДИТ :
![]()
Ете го минијатурното сличе од Киелини и Кавани после утакмицата.
тоа што ме чуди е како овај пат ко некој пичи*а не го напуштија теренот и ме чуди дека се поздравуваа со нас

Рицоли![]()
, кој го зборев ова будала ме правеа Интерашиве 
Eл Шарави излага сам со голманот, последен човек е Кандрева, го сопнува од позади...
Чист црвен картон, а и пенал немаше...
Иначе Интер доби играчиште у Касано, кој ќе им биде лидер, пошто нели нивни навивач е од малав, и од увек сакал да игра у интер, и тамо кој ќе отишол немало бељи да прави...
Колку ми е само мило, кој го зборев ова будала ме правеа Интерашиве
Некој да те тинтра година дена, по болници да те носи и уз то да ти дава милионска сума, и ти да го заебеш пошто не ти било убоо на гзот... Па тоа не е чуек, тоа е гомно, ете и интерашиве видоја