Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Кавани го удри со лакт на Киело и не доби црвен, ама зато цело второ полувреме чотек јадеше при секој прекин и дуел помеѓу нив двајца, се знаеше дека судијата немат да го опоменит на Киело што и да направит.

Иначе Асамоа не играше пошо пред утакмица навивачи на наполи го каменувале автобусот и го скршиле стаклото каде што седел.

Кавани го удри со лакт на Киело и не доби црвен, ама зато цело второ полувреме чотек јадеше при секој прекин и дуел помеѓу нив двајца, се знаеше дека судијата немат да го опоменит на Киело што и да направит.

Иначе Асамоа не играше пошо пред утакмица навивачи на наполи го каменувале автобусот и го скршиле стаклото каде што седел.
Мислиш за тоа неиграше? Тоа според мене е дополнителен мотив, неиграше поради тоа што го одмараше за против Селтик оваа недела јас така мислам. Истото и за Матри и мислам дека Погба ке игра.

Не мие јасно зошто толку бунење за Киелини и Кавани кога двата си ги признаа грешките се поздравија ко луѓе и рекоа дека тоа беше само на теренот. Ако некој забележа цело време се смешкаја и заебаваја... Не заборавајте пред се ова е спорт

ЕДИТ :

gazmar2.jpg

Ете го минијатурното сличе од Киелини и Кавани после утакмицата.

тоа што ме чуди е како овај пат ко некој пичи*а не го напуштија теренот и ме чуди дека се поздравуваа со нас

Мислиш за тоа неиграше? Тоа според мене е дополнителен мотив, неиграше поради тоа што го одмараше за против Селтик оваа недела јас така мислам. Истото и за Матри и мислам дека Погба ке игра.
То се случило, а дали е главната причина поради која не играше незнам.

Фала богу никој не знае ама и конте сакаше да го награди пелусо за добрите 2 партии претходни и вчера баш изигра добро :)
--- надополнето: 2 март 2013 во 19:56 ---
Фала богу никој не знае ама и конте сакаше да го награди пелусо за добрите 2 партии претходни и вчера баш изигра добро :)

Не мие јасно зошто толку бунење за Киелини и Кавани кога двата си ги признаа грешките се поздравија ко луѓе и рекоа дека тоа беше само на теренот. Ако некој забележа цело време се смешкаја и заебаваја... Не заборавајте пред се ова е спорт

ЕДИТ :

gazmar2.jpg

Ете го минијатурното сличе од Киелини и Кавани после утакмицата.

тоа што ме чуди е како овај пат ко некој пичи*а не го напуштија теренот и ме чуди дека се поздравуваа со нас
Не може ти да одамраш играч во најбитната утакмица оваа година за да игра на натпревар во кој Јувентус влегува со 3- 0 на домашен терен против Селитк !
Асамоа кога се врати од Африканскиот куп на нации игра слабо и за тоа беше седнат на клупа .

За црвениов иам делумно поделено мислење, околу тоа дали беше црвен или не.
Во моментот на фаулот(првиот контакт беше надвор), Кандрева беше последен човек.

Eл Шарави излага сам со голманот, последен човек е Кандрева, го сопнува од позади...

Чист црвен картон, а и пенал немаше...

Иначе Интер доби играчиште у Касано, кој ќе им биде лидер, пошто нели нивни навивач е од малав, и од увек сакал да игра у интер, и тамо кој ќе отишол немало бељи да прави... :icon_lol:

Колку ми е само мило :love:, кој го зборев ова будала ме правеа Интерашиве :)
Некој да те тинтра година дена, по болници да те носи и уз то да ти дава милионска сума, и ти да го заебеш пошто не ти било убоо на гзот... Па тоа не е чуек, тоа е гомно, ете и интерашиве видоја

Eл Шарави излага сам со голманот, последен човек е Кандрева, го сопнува од позади...

Чист црвен картон, а и пенал немаше...

Иначе Интер доби играчиште у Касано, кој ќе им биде лидер, пошто нели нивни навивач е од малав, и од увек сакал да игра у интер, и тамо кој ќе отишол немало бељи да прави... :icon_lol:

Колку ми е само мило :love:, кој го зборев ова будала ме правеа Интерашиве :)
Некој да те тинтра година дена, по болници да те носи и уз то да ти дава милионска сума, и ти да го заебеш пошто не ти било убоо на гзот... Па тоа не е чуек, тоа е гомно, ете и интерашиве видоја

Не кажав зошто фејспалм. Дискутабилно беше, малце го удри по рамо, во Англија не знам дали би се досудил прекршок. Изгуби рамнотежа Шарави, да.
Но ако му даваш црвен на Кандрева, тогаш свирни и пенал. А не ван шеснаесет и црвен картон. Некако бесмислено ми изгледаше.

Пред да даде гол Пацини имаше чист фаул од Шарави, играчот на Лацио стигна прв до топката али тоа е...

Фан сум на Милан ама мислам дека не смееше судијата да даде така црвен картон зошто и немаше некој којзнае каков контакт, плус ако веќе го судеше тоа поарно ќе беше да избалансира и да даде пенал плус жолт картон наместо ова..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom