Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

1. Кој се занимавал со фудбал ќе знае колку играчи у светов можат да го дадат вториот гол на шинџи, значи треба да ги поседуваш сите квалитети од око до контрола, интелигенција ect.ect.ect. у еден пакет за да го дадеш тој гол тоа беше перфекција:drk:
2. Сега нека даде некој конечен состав на повредени ако има такви :)

3. Да ја кажам екипата што би сакал да игра у вторник*... не е мој тип на формација, ама со оглед на почетниот резултат:

-------------------ДДГ------------
Рафаел---Видич-----Фиќо (Џонс)-----Евра
----------Сколс------Керик-------- - (со тоа што едниот би бил dmf, другиот cmf)
Нани----------Руни-------Кагава-----
-------------РВП--------------
мада, не прогнозирам дека би играле со нешто слично.....

Најголемиот квалитет на Шинџи е што знае да најде простор и во најтесното. Другото си доаѓа само по себе.

Тешко некој да го погоди составот за со Реал ама ајде да се обидеме.

-------------------ДДГ------------
Рафаел---Фердинанд-----Еванс-----Евра
----------Џонс------Керик-------- -

Титулата ви е скоро сигурна, тоа значи Дортмунд ќе лапне 3-4м ЕУР премија за Шинџи ;) Добро вложени пари секако.
Ние нека освојуваме, па со алал ќе ви даваме ако треба и секоја година по 3-4м :)

Мене само ме загружива фактот што Перси нема дадено гол 4 меча по ред. Добро, од тие 4, само против Реал ги изигра сите 90 минути и + немаше ич среќа...ама сепак ова му се нема случено до сега кај нас. Сепак мислам дека против Реал ќе постигне 2 и потоа ќе продолжи така и во Англија. :) Суарез му избега со денешниот хет-трик на 2 гола. :)

За Кагава да постигне гол очајно навивам уште од мечот со Ливерпул. Денеска беше одличен. Руни имаше некој неточен пас, ама сепак изигра одлично...2 асистенции и една голчина. :)

Одлична игра, одличен резултат, одлични 15 поени предност. А, ми мириса на уште еден кикс на Шити утре.

За натпреварот со Реал, де Геа е сигурен на голот. Во одбраната би сакал да почнат Рафаел, Евра, Рио и Видич.
Керик и Џонс средина, ако Џонс се опорави. Ако не, на негово место Клеверли. Руни и РвП напад, се знае. Гигс би сакал и мислам дека ќе игра уште од почеток како лево крило, е сега единствена дилема би ми било кој да игра десно. Нани влезе во солидна форма, но сите сме свесни колку ќе значи добрата дефанзива на Валенсија, кој игра на страната по која напаѓа Роналдо. Па така... нека биде Валенсија, време е да даде едно голче сезонава. :D

Мене само ме загружива фактот што Перси нема дадено гол 4 меча по ред. Добро, од тие 4, само против Реал ги изигра сите 90 минути и + немаше ич среќа...ама сепак ова му се нема случено до сега кај нас. Сепак мислам дека против Реал ќе постигне 2 и потоа ќе продолжи така и во Англија. :) Суарез му избега со денешниот хет-трик на 2 гола. :)

За Кагава да постигне гол очајно навивам уште од мечот со Ливерпул. Денеска беше одличен. Руни имаше некој неточен пас, ама сепак изигра одлично...2 асистенции и една голчина. :)
Oстави лузерите нека се радуваат на најдобар стрелец, мене искрено титулата ми е важна, а не кој ќе е најдобар стречец;)

И сите го заборавате Дани за со Реал знаеме како одигра на првиот натпревар и ништо чудно да го стартува и овој.

Како зборите, како у ваш џеп да идат парите :pos:
Зошто да не зборат така? За финансии не би збореле фанови на Челзи, Реал, Сити, ПСЖ, зошто знаат дека имаат. На другите клубови им се многу битни финансиите.

И некои од фановите на Портсмут викаа не ги давате од џеб парите за трансфери па ене кај дојдоа.

Зошто да не зборат така? За финансии не би збореле фанови на Челзи, Реал, Сити, ПСЖ, зошто знаат дека имаат. На другите клубови им се многу битни финансиите.

И некои од фановите на Портсмут викаа не ги давате од џеб парите за трансфери па ене кај дојдоа.
Абе океј е да се соживуваш со све во клубот што се дешава. Ама да збориш демек ќе земеме сега уште 3-4 милиона, небаре Дортмунд купува играчи, па тие пари од Кагава би им помогнале нешто во врска со тоа.

Абе океј е да се соживуваш со све во клубот што се дешава. Ама да збориш демек ќе земеме сега уште 3-4 милиона, небаре Дортмунд купува играчи, па тие пари од Кагава би им помогнале нешто во врска со тоа.
Знаеш кај беше Дортмунд пред десетина години?

И да, Ројс го купија, ако ти значи нешто.

Гледам сите прогнозирате состав за во вторник против Реал , па еве и јас да го прогнозирам :
-------------------Де Геа------------
Рафаел---Видиќ-----Рио -----Евра
----------Џонс------Керик--------

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom