ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.949
- Поени од реакции
- 44.624
Ауу да бе, заборавив да спомнам во постот погоре... Велбек и денеска имаше еден од "своите моменти"... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам кај бил, а и не ме занима. Башка швабите не ги можам.Знаеш кај беше Дортмунд пред десетина години?
И да, Ројс го купија, ако ти значи нешто.
Гледам сите прогнозирате состав за во вторник против Реал , па еве и јас да го прогнозирам :
-------------------Де Геа------------
Рафаел---Видиќ-----Рио -----Евра
----------Џонс------Керик--------
Нани----------Руни-------Кагава-----
-------------РВП--------------
Епа тогаш не постирај постови од типот што се потресувате толку за парите зошто смешно делуваат.Незнам кај бил, а и не ме занима. Башка швабите не ги можам.
ВажиЕпа тогаш не постирај постови од типот што се потресувате толку за парите зошто смешно делуваат.
Бајдвеј ако не постирате сите состав утакмицата нема да почне![]()
Опростено.Важи![]()
Поглаварке знаеш дека твојот збор тука е последен, така да се извинувам што имам такво мислење.![]()
Нека е здрав и жив ме изнасмеа кога падна на гзАуу да бе, заборавив да спомнам во постот погоре... Велбек и денеска имаше еден од "своите моменти"...![]()
Да беше Флечер здрав и во форма добро ќе дојдеше, кога освоиме ЛШ во 2007/08 ни беше еден од главните играчи на средната.Како ќе дојдеше Флеч за утакмицава...![]()
Да беше Флечер здрав и во форма добро ќе дојдеше, кога освоиме ЛШ во 2007/08 ни беше еден од главните играчи на средната.
На секој твој пост, треба реплика АМИН да вратиме?Опростено.
Повише сум по гасењето.На секој твој пост, треба реплика АМИН да вратиме?
Зошто очигледно ти палиш и гасиш во фан клубов![]()
Пали и уживај...има кој да ги гаси после тоа..Не ја чепкајте Фрос, палам автобуси!
Јадев љуто, дојди изгасни го пожарот во мене.Повише сум по гасењето.