Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ауу да бе, заборавив да спомнам во постот погоре... Велбек и денеска имаше еден од "своите моменти"... :pos:

Знаеш кај беше Дортмунд пред десетина години?

И да, Ројс го купија, ако ти значи нешто.
Незнам кај бил, а и не ме занима. Башка швабите не ги можам.

Гледам сите прогнозирате состав за во вторник против Реал , па еве и јас да го прогнозирам :
-------------------Де Геа------------
Рафаел---Видиќ-----Рио -----Евра
----------Џонс------Керик--------
Нани----------Руни-------Кагава-----
-------------РВП--------------

Како ќе дојдеше Флеч за утакмицава... :place:

Незнам кај бил, а и не ме занима. Башка швабите не ги можам.
Епа тогаш не постирај постови од типот што се потресувате толку за парите зошто смешно делуваат.

Бајдвеј ако не постирате сите состав утакмицата нема да почне (y)

Епа тогаш не постирај постови од типот што се потресувате толку за парите зошто смешно делуваат.

Бајдвеј ако не постирате сите состав утакмицата нема да почне (y)
Важи ;)
Поглаварке знаеш дека твојот збор тука е последен, така да се извинувам што имам такво мислење. :pipi:

Ауу да бе, заборавив да спомнам во постот погоре... Велбек и денеска имаше еден од "своите моменти"... :pos:
Нека е здрав и жив ме изнасмеа кога падна на гз :pos::pos:

------------------ДДГ---------------
Рафа-----Видиќ----Рио-----Евра
Нани----Клеверли----Керик----Гигс
--------------Руни-----------------------
-----------------------Перси-------------
Сега ваљда може да почне утакмицата? :unsure:

Малце е оф али нема везе , слушајте го ова ... седиме 4ца другари и гледаме фудбал ама не го гледавме јунајтед гледавме бундес лига и завршува утакмицава и пуштаме јунајтед и сеа имаше еден другар што нема благе везе од фудбал и пазете го Fail-ов гледа кој дава гол и се дере како мрднат : Абе да ти се мочам у тимот имаат најјаки играчишта у свет а гол дава КАВАГАС леееелеее ние 3цата се погледнуваме меѓу себе и тука следува една реакција со смеење што мислам дека пола маало се чудеше што се случува значи смеење брутално со солзи... а типот што се киксна мртов ладен па што к*р се смеете нели сум у право аиииииииии еј уште се смеам

е овој е тој Кагава шо бушеше во Борусија Дортмунд :)
--- надополнето: 2 март 2013 во 20:31 ---
Да беше Флечер здрав и во форма добро ќе дојдеше, кога освоиме ЛШ во 2007/08 ни беше еден од главните играчи на средната.

тогаш Харгривс беше играчиште.. уште ми е жал за тој играч..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom