Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.585
- Поени од реакции
- 22.305
Орелот онде на излезон стварно е поставен?Бит Пазар.
--- надополнето: 2 март 2013 во 16:40 ---
Бит Пазар.
Орелот онде на излезон стварно е поставен?Бит Пазар.
--- надополнето: 2 март 2013 во 16:40 ---
Бит Пазар.
Се надевам дека грешиш, но не е далеку од вистината чим автобус потпалија ова е само почеток.Искрено единствено што го мислам сега е животот на македонците во чаир бутел ченто и сл. Мора полицијава порадикално да настапи, во спротивно ми мириса на најлошото нешто што може човекот да го снајде. Дај боже да грешам.
Да, и не е од сега....Орелот онде на излезон стварно е поставен?
Свети навечер орелот иначеОрелот онде на излезон стварно е поставен?
Тие што си живеат таму немаат проблеми се знаат од деца.Искрено единствено што го мислам сега е животот на македонците во чаир бутел ченто и сл. Мора полицијава порадикално да настапи, во спротивно ми мириса на најлошото нешто што може човекот да го снајде. Дај боже да грешам.
А јас чувстував дека вчера нешто живнеа кај македонецот...Пуно извини, те почитувам за твоето извинување во име на цел твој народ и сакам да верувам дека е искрено. Знам дека длабоко во себе и ти ги осудуваш овие луѓе... Или барем таква слика покажа на форумов.
Ама после денов, јас неможам да верувам во такви демагогии. Денес нешто умре во секој македонец. Не заборавај.
Да си знаеш, не сме само јас и ти, многу од тие што бевме на некое ниво пацифисти и гледавме малце понеутрално, веќе се откажаа од тоа. Па и мајко му стара, веќе ова е претерано. Да тепаш жени и деца, да палиш автобус, да мразиш држава во која живееш, да браниш убијци - стварно мислеа дека ќе трпиме цел живот?Пуно извини, те почитувам за твоето извинување во име на цел твој народ и сакам да верувам дека е искрено. Знам дека длабоко во себе и ти ги осудуваш овие луѓе... Или барем таква слика покажа на форумов.
Ама после денов, јас неможам да верувам во такви демагогии. Денес нешто умре во секој македонец. Не заборавај.
Најарно е за тебе да се стрпиш и да не брецаш. Ок?А јас чувстував дека вчера нешто живнеа кај македонецот...
Хмм, денес најубаво ја видовме албанската природа.Се извинувам но таква ми е природата, да исправам ствари...
Бранко е крив да, ама кога беше на власт Бранко во деведесетите години Албанците го пиеја пендракот и чизмата за многу помали нивни дела, за разлика од ова денешново нивно дело...Ова сигурно е масло на Бранко. Сака да ги запали сите автобуси за на изборите Коце да нема со што да се чалами. Бранко е крив!
Лиридон, беше бе на демонстрации пред влада денес ?Се извинувам но таква ми е природата, да исправам ствари...