Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Real Madrid: Lòpez, Ramos, Essien, Modrić, Callejòn, Benzema, Pepe, Kaka, Coentrao,Morata,Varane

AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
--- надополнето: 2 март 2013 во 15:13 ---
Real Madrid: Lòpez, Ramos, Essien, Modrić, Callejòn, Benzema, Pepe, Kaka, Coentrao,Morata,Varane

AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

не личи ова на ЕлКласико.. Барса без Пујол, Чави, Фабрегас... Реал без Роналдо, Озил, Алонсо..

не личи ова на ЕлКласико.. Барса без Пујол, Чави, Фабрегас... Реал без Роналдо, Озил, Алонсо..
Реал без:Arbeloa,Alonso,Kedira,Ronaldo,Ozil,DiMaria....цел тим..
барса без Фабрегас со Виља е појака бе тапчо :D

Шанса за Модриќ,Бензема и Кака да се докажат и шанса за циганите кои играат со прв тим да не победат после долго време.
Браво само за распоредот на УЕФА,секоја година исто срање

Реал без:Arbeloa,Alonso,Kedira,Ronaldo,Ozil,DiMaria....цел тим..
барса без Фабрегас со Виља е појака бе тапчо :D
без Чави и Пујол.. а инаку реал е крив они самите си направија разлика од +16

без Чави и Пујол.. а инаку реал е крив они самите си направија разлика од +16
Тоа е точно, но со овој состав барса е далеку подобра, според мене има големи шанси да е запечате титулата иако веќе е.. мада никогаш се незна

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Пујол уште се опоравува од шпагата, неможел нозете да ги состави :)))

не знам што се буни овој кога со најак тим се излезени
а за нас се знаеше дека вака ќе е, само Роналдо го очекував ама и тој нема да игра
очигледна е тактиката со речиси истата одбрана да се одржи 0-0 до 60 минута па после со кристијано, кедира и озил да ги решиме :D

со тие 2 состави може и нов дебакл на Реал..е тогај ќе видам со кој морал ќе играт играчите со утд..нека им пласнат 4-5 гола на реал.па нека се слика моу после..и забелешка за Кака...
секојпат добива шанса со ВТОРИОТ ТИМ,не му е овозможено да изигра утакмица со алонсо,роналдо,озил...на голем натпревар..

Така се губе морал ццц, они ги помочаа на кампо, сеа е нормално да ги одморе :) лани исѕо се случи и не можеа да трчат. Паметен потег

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

без кедира и димариа неможеме да им потрепеме во одбрана.
без алонсо озил и роналдо неможеме во напад.
мое мислење.дај боже да ме демантираат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom