Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Заеби друже, прв си кажав :D
:icon_mrgr:

tumblr_m7g437128r1rssfro.gif

па не беше црвен? :place:
Не е тоа важно пријателе, поентата е што Јуве требаше 0-3 да води против тим кој што очигледно е со многу послаб квалитет. Само наивноста го кошташе Јуве во ова прво полувреме.

Не е тоа важно пријателе, поентата е што Јуве требаше 0-3 да води против тим кој што очигледно е со многу послаб квалитет. Само наивноста го кошташе Јуве во ова прво полувреме.
Да го имавте Ливаја во тим сега ќе беше и 5-0

Ами тоа е. Можеше и требаше да се искористат шансите и с'с 3 бода да си оди од Неапол Јувентус.
Сума - сумарум, најреален резултат.

п.с. Кавани нека иде у ММА.

577182_10151466338352630_1318779875_n.jpg

За ова Келини не заслужи црвен?

Да добиеше Кавани црвен, ова немаше да се деси :icon_lol:. Ама не...виде Кавани дека НЕМА ШАНСИ да го пројде на овој натпревар Келини, и одма почнаа лактовите да работат. Се разбира овој врати на ист начин.

Да добиеше Кавани црвен, ова немаше да се деси :icon_lol:. Ама не...виде Кавани дека НЕМА ШАНСИ да го пројде на овој натпревар Келини, и одма почнаа лактовите да работат. Се разбира овој врати на ист начин.
Оти мислам лактот на Кавани беше после ова или лошо заприметив на времето? Оти ко лежеше Келини ко да забележав 47ма минута.

Оти мислам лактот на Кавани беше после ова или лошо заприметив на времето?

Кавани прв почна, предходно имаше нормални дуели помеѓу напаѓач и дефанзивец

Кавани нема мислам 6 кола по ред дадено гол и поради тоа има пад во неговата форма, ги губеше дуелите со Киелини и стануваше нервозен што резултираше со закачката меѓу нив.И Киелини е тип на играч што знае да испровоцира, пргав и тоа е факт.

Остајте ги Киелини и Кавана цела утакмицаа се кошкаа нормално е, ама што беше со старт на Инлер над Лихтштанјнер со две му влага и тоа со отворен гон :eek: да не се тргнеше нозете ке му ги ебеше...и станува најнормално Лихт и иде ОН му пружа рака овој го одминува

Незнам дали беше Инлер може и Канаваро беше незнам точно кој...

За навивачите на Јуве што се бунеа дека ни треба играч од типот на Монтеро да размава малку напагачите еве ни го Џорџо прва утакмица назад одма се покажа :sneaky:

За навивачите на Јуве што се бунеа дека ни треба играч од типот на Монтеро да размава малку напагачите еве ни го Џорџо прва утакмица назад одма се покажа :sneaky:

Ама не, Келини секогаш игра чисто, борбено, не е таков играч што прв почнува со вербални напади без топка. Ова денес што му правеше на Кавани го оправдувам, мене така да ми влези со лакт, а притоа топката е на другата страна од теренот... па нозете ќе му ги искршам, инвалид ќе го сторам. Незнам дали сте го приметиле Балак на времето, имаше некои натпревари онака незнаеш дали е на терен. И ќе се најде некој дебил ќе му влези со ѓон, и овој не се буни... станува и покажува со палецон кон самиот себе и му вика нешто во стилот "Сега ќе ме видиш мене". И го гледаш по 10 минути противничкиот играч на носилки го носат од терен.

Ама не, Келини секогаш игра чисто, борбено, не е таков играч што прв почнува со вербални напади без топка. Ова денес што му правеше на Кавани го оправдувам, мене така да ми влези со лакт, а притоа топката е на другата страна од теренот... па нозете ќе му ги искршам, инвалид ќе го сторам. Незнам дали сте го приметиле Балак на времето, имаше некои натпревари онака незнаеш дали е на терен. И ќе се најде некој дебил ќе му влези со ѓон, и овој не се буни... станува и покажува со палецон кон самиот себе и му вика нешто во стилот "Сега ќе ме видиш мене". И го гледаш по 10 минути противничкиот играч на носилки го носат од терен.
Поише ми беше муабетот за тие кошкања во 16ник на корнери, што се на граница за пенал, како што правеше Лихтштајнер со Селтик, реално Кавани е опасен играч со глава и треба многу искуство за да го сопре така, само еднаш му избега со глава ја лупна али Буфон ја фати.

Инаку, го гагале автобусот на Јуве со јајца, шишиња и камења да ти ебам наполитанките :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom