Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Messi slobodno neka si gi pika vgz tie zlatnite topki. Jas navivam za Barca a ne za trofejite na Messi, deckoto ednostavno zaboravi sto e toa ljubov za klubot, strast za klubot. Pametot mu e samo da srusi rekori na Miller ili na Pele. Ako nekoj ne mu podava, ke se skara so nego pa posle klubot toj igrac koj ne mu podaval na Messi ke go kazni so ne igranje ili prevzemanje na ulogata na Larson.

Aloooo Villa da ti sedi na klupa koga brkas rezultat a da igras so Fabregas vo napadot, so eden Pedro komu fizickata mok mu e kolku na Popaj bez spanak toa ne e odlika na golem klub, klub kakov sto go poznavame Barca. Krajno razocaran od faktorot Messi, faktorot zvezda. Sekoja cest za se sto napravil megutoa neka ne zaborava deka interesite na klubot treba da bidat pred personalnite.

So Milan ako ne me demantiraat neka si se nosat u trista lepe

Утре Росел ќе одел во Њујорк за да збори со Тито за овој да се врати за со Милан натпреварот. Ако пак ја води Мамли, многу, многу лошо ни се пишува.....

Одвај чекам сабота, да ги тепаме на гости Реал па да ја видам вашата љубов кон Барса... Не дај боже па и со Милан после да поминеме абе не знам што ќе биде... Од :гомце: подоле веднаш ќе почнете да :drk: на нив и цареви ќе станат. Јас сфаќам, не сум среќен и јас моментално поради играва и резултатите ама добро губиме од Реал и Милан сепак јаки екипи се тоа... Имаме 12 бода пред Атлетико и 16 пред Реал, во ЛШ сеуште имаме шанси и во купот стигнавме до полуфинале... Па дај олабавете малце на секој клуб се случува падови, плус не може секогаш како што сте научени се да се победува и гази... Мора да има и вакви натпревари, океј е да го искажете својот револт но не и да плукате по играчите на кој до пред некое време се крстевте...

Messi slobodno neka si gi pika vgz tie zlatnite topki. Jas navivam za Barca a ne za trofejite na Messi, deckoto ednostavno zaboravi sto e toa ljubov za klubot, strast za klubot. Pametot mu e samo da srusi rekori na Miller ili na Pele. Ako nekoj ne mu podava, ke se skara so nego pa posle klubot toj igrac koj ne mu podaval na Messi ke go kazni so ne igranje ili prevzemanje na ulogata na Larson.

Aloooo Villa da ti sedi na klupa koga brkas rezultat a da igras so Fabregas vo napadot, so eden Pedro komu fizickata mok mu e kolku na Popaj bez spanak toa ne e odlika na golem klub, klub kakov sto go poznavame Barca. Krajno razocaran od faktorot Messi, faktorot zvezda. Sekoja cest za se sto napravil megutoa neka ne zaborava deka interesite na klubot treba da bidat pred personalnite.

Баш поради ова , и да дојде Нејмар летово ќе биде бетер од Санчез а не дека нема квалитети или нешто .

Само Адриано кур го боли , прави што сака и шутира кога сака .Браво за него , затоа и дава голови меѓудруго

А оној Педро да стои само десно покрај корнер знаменцето и ништо да не прави , само да се стегне малку поубаво за да се одбива топката од него до тој што му ја дава , ќе си ја изигра неговата игра , ништо друго немора да прави .

Утре Росел ќе одел во Њујорк за да збори со Тито за овој да се врати за со Милан натпреварот. Ако пак ја води Мамли, многу, многу лошо ни се пишува.....
Само колку да знаете Мамли не прави никаква тактика , не го прави составот , не кажува кој треба да игра а кој не . Тито е главен , он прави се и ако некој е крив за овие гомна во кои што се моментално тоа е он , така да не го кривите Роура , он само пренесува на терен тоа што Тито ќе му јави од Њу Јорк .

So zborite be vieee!! Do vcera se raduvavte na osvoenite zlatni topki na messi a denes plukate po nego! Do vcera se krstevte so nego a sea go plukate i kazuvate pogrdni zborovi! Za covekot koj ni donese 90%od pobedite do sega.Se slucuva da ima kriza i to ne e tolku strasno! Site znaeme deka ovoj mese ni e maler vejkepet godini po red. Zgora na se i tito trebase bas sea da odsustvuva pa ovoj roura i ne znae bas da gi motivira igracite. Ubavo vika gore ovoj so ja saka makedonija. Da tepame sea so milan i site ke pocnete da pisuvate statusi i da gi falite nasite igraci! Lujge barselona pominuva niz mnogu teska kriza sto moze da i se sluci na sekoja ekipa na svetov. Da se nadevame samo deka ke izleze od istata sto pobrzo i povtorno ke pocne da ne raduva so svojot tika-taka stil. Jas sum siguren deka ke odime napred vo LS sto ako pedro postigne 2 gola? bas me interesira sto ke kazete togas aj pozz

Само колку да знаете Мамли не прави никаква тактика , не го прави составот , не кажува кој треба да игра а кој не . Тито е главен , он прави се и ако некој е крив за овие гомна во кои што се моментално тоа е он , така да не го кривите Роура , он само пренесува на терен тоа што Тито ќе му јави од Њу Јорк .

Тито има оправдание, човекот низ третман за рак минува, не е таму пломба за заб да му менуваат. Незнам дали знаеш колку е напорна терапијата, јас знам од личност што минала низ тоа. Крив е Росељ што не донесе замена за полусезонава, го остави Роура и го мачи Тито кој како што реков не е во состојба да води тим макар и преку Скајп.

So zborite be vieee!! Do vcera se raduvavte na osvoenite zlatni topki na messi a denes plukate po nego! Do vcera se krstevte so nego a sea go plukate i kazuvate pogrdni zborovi! Za covekot koj ni donese 90%od pobedite do sega.Se slucuva da ima kriza i to ne e tolku strasno! Site znaeme deka ovoj mese ni e maler vejkepet godini po red. Zgora na se i tito trebase bas sea da odsustvuva pa ovoj roura i ne znae bas da gi motivira igracite. Ubavo vika gore ovoj so ja saka makedonija. Da tepame sea so milan i site ke pocnete da pisuvate statusi i da gi falite nasite igraci! Lujge barselona pominuva niz mnogu teska kriza sto moze da i se sluci na sekoja ekipa na svetov. Da se nadevame samo deka ke izleze od istata sto pobrzo i povtorno ke pocne da ne raduva so svojot tika-taka stil. Jas sum siguren deka ke odime napred vo LS sto ako pedro postigne 2 gola? bas me interesira sto ke kazete togas aj pozz
A што треба ли да не го коментирам Педро што игра како црево цела сезона само заради тоа што можеби ќе даде 2 гола наредна утакмица , или поради тоа што дал гол против реал пред 2 сезони . Па да не ни коментираме ебаго , се е добро се е супер , греота за Педро ни даваше голови порано а сега не бил добар .
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 00:34 ---
Тито има оправдание, човекот низ третман за рак минува, не е таму пломба за заб да му менуваат. Незнам дали знаеш колку е напорна терапијата, јас знам од личност што минала низ тоа. Крив е Росељ што не донесе замена за полусезонава, го остави Роура и го мачи Тито кој како што реков не е во состојба да води тим макар и преку Скајп.
Да во право си , ама не е крив ни Роура зашто стварно нема никаков удел во се ова , човекот само пренесува тоа што ќе му се каже . Инаку за Тито можеше барем почетниот состав да го смени а не да го избаци истиот што играше против Милан само тоа имам замерка за него .

:facepalm:

Moze cela vecer da se fatis za glava, toa e moj stav i nema da go promenam, Vecerva posto celo vreme od koga se skaraa so Villa go pratam Messi, pri eden sut na Tello so ispadna ofsajd celo vreme se vrtese prema Tello demek zosto on sutna a ne mu podade, iako celata situacija ispadna ofsajd ama demek se naluti. Villa celo vreme go izbegnuva, ma ti ebam toa mentalitetot najdobar, ne gledas deka ne ide sam podavaj majko mu stara.

A i definitivno veke ne e toj stariot, kade se negovite sprintovi so topka, tie probivi? Ste videle nesto slicno sezonava?

Koga vikav deka ke se kaeme za 5te propusteni 100 % sansi prvata utakmica,vikavte ke ne demantiraat na Kampot....
Cesc,kolku go hejtam ne e mozno !!!
Maler za tituli !!!

Долго време не сум пишувал, еве едно мое видување после двата порази во февруари од Милан и Реал ....

Знаете дека февруари секогаш е тежок месец за ФКБ .... Особено во делот пад на форма која што секако се одсликува на резултатите на екипата .... Натпреварот со Милан не бев во можност да го гледам, но по видувањата сме одиграле лош натпревар , без никаква организација ..... Денес исто така одигравме доста слаб натпревар за оваа генерација на играчи .... Јас не паметам ваква дезорентираност на терен од нашите играчи уште во време на Рајкард .... Може Тито Виланова зборува телефонски со Мамли, НО Тито Виланова не е во Барселона, не е на тренинзите, не разменува збор два со играчите, не ја прате формата на играчите .... ТИТО ВИЛАНОВА И ФАЛИ НА БАРСЕЛОНА НАЈМНОГУ ВО ОВОЈ МОМЕНТ за да се биде како и кога тој го водеше тимот .... Од Њу Јорк може да изваде на хартија состав од ракав, не оној вистинскиот ....

Се надевам на негово враќање, макар само за два три дена пред натпреварот со Милан, да видете како се менуваат работите во тимот ..... И дајте оладете малку со плукање на играчи, особено не кон НАЈДОБРИОТ .......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom