Џони Вајсмилер
Don't share my food
за вечер идемe барселона дава гол @ 1,25
точен резултат некој, ти реков ми рече??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
точен резултат некој, ти реков ми рече??
ENGLAND: Blue Square NorthКоја лига е ова, не можам у спортлајф да ја најдам ?
хаха и од мене една Филаделфија - Орландо 1 @ 1,15 идемо..
1-2 точен резултатточен резултат некој, ти реков ми рече??
Ај и од мене нешто,ЛА Клиперс-Шарлот 1 @ 1.05хаха и од мене една Филаделфија - Орландо 1 @ 1,15 идемо..
3:3 точен резултат . честито нека ни е.HV 71 : Brynas
26.02.2013 19:00Конечен ТипX4.45
те послушав и го додадов налбандиан покрај кил и евертон за 6000-ки. се надевам дека ќа влези, оти овие 2 влегоа. за утре имам кефско ливче за играње... поззНалбандиан сум сигрен дека ќе пројде, Бедене е Словенец и не е некој солиден тенисер, а од друга страна Налбандиан е земјаш и топ 5 материјал, само што повредите го изедоа во текот на кариерата. Налбандиан е во добра форма, на претходниот турнир загуби од Давид Ферер во три сета, што доволно говори дека Налбандиан полека се враќа во топ форма. А пред две недели играше финале во Сао Паоло и загуби од Надал. Во единствениот меѓусебен дуел лани победил Налбандиан со 2-0 и тоа на земјена подлога. Така да според мене ова проаѓа.
Надал полека полека ја крева формата од турнир во турнир, овој Шварцман е енигма, но сметам дека Рафа е способен барем еден брејк да му направи во првиот сет. Е сеа финтата е дали прв ќе сервира Надал, но обично тоа се случува со појакиве тенисери, овие послабиве од почит им даваат на појакиве да бираат серва или ритерн, а овие обично серва избираат. Ризичен тип е ова 9.5 гемови во прв сет, но според мене проаѓа бидејќи Шварцман не е дораснат за да му парира на Надал. Јас ја имам и 17.5 гемови минус на едно ливче.
На тебе оставам дали ќе уплатиш, ипак ако играш на повисоки суми не сакам да бидам крив доколку загубиш, да знаеш јас на 500 уплатив денес. Среќно ако пратиш.![]()
http://www.flashscore.com/match/IaJoxq6F/#h2h;overall
Bologna-Fiorentina site mecevi dosega im se 3za3![]()
Se nadevam deka me sledese nekoj, osobeno Invader
A najveke mi e zal sto gi imav na dve livcinja, megutoa kaj edniot me padna Sedan GG, a kaj drugit Brescia 1![]()