Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.046
Поени од реакции
1.991
Игор испуцана пушка, па и не би рекол.
Што треба да направи шоу во кое ќе викне гостин од типот на Аца Лукас или Јелена Карлеуша и да испејат некоја турбо песна. Наредната епизода да викне некој манекенка која ќе се трти пред камерите, со испаднати сиски.
Плукате по туциве, а сигурен сум дека пола и повеќе од тука ги гледате.
Значи во Македонија ако се појави нешто ново веднаш е подложено на критика и плукање.
Не видов никој од тука да ја пофали оргиналноста и вештина за глума на Игор. Промовира по 2 нови песни во секое шоу, знаете ли колку труд и работа треба за тоа.
Се обидуваат да ја спасат нашата национална телевизија , што треба да е нашето второ лого. И што добиа за тоа освен критики и плукање.
Некој спомна Leterman, сите знаеме како е да се има со кој да се работи, тешко кога ќе си во земја во која доминираат ликови од типот на сељакот.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Одлично шоу,Игор легенда.Најјак лик се знае СеЉакот хахахахаха
Инаку вие што коментирате против серијава само продолжете.Дајте му материјал на Игор за СеЉакот за едно 100 епизоди.(y)
поз

P

PewDiePie

Гостин
Најјако беше за Јонче Христовски кога збореше сељакот,златна песна еј,Ако умрам ил загинам абе еј по насловот што го кажав мене солзи ми идат. Се заебаваат со,со богатството наше,и со Јонче и со цел фолклор. Камо ролка бе,камо ролка,камо брк бе на Јонче.....ќе фрлал тој сако,абе јонче кога ќе го фрлеше сакото од една страна на Вардар во азискиот дел на Вардар иде бе дали сте нормални. :pos::pos::pos::pos: Погинав на ова.
Треба да ги изеде гомната сељакот сеа за бубамара,или нешто друго актуелно во државава.

П.С. Следен гостин Елена Ристевска.......:rolleyes:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Се опрај работата?
Подобро е од првите 2 епизоди каде каде. Пак не е нешто WOW али има надеж. Ако е во следната епизода ќе биде топ ама се некако ми изгледа ко No Сељак No Party

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Значи плукањето на се живо и диво почнува да станува хронично.
Не поради шоуто (тоа и мене не ми се допаѓа) туку поради фактот дека од сите ликови најмногу ви се допаѓа сељакот!!!!
А знаете зошто???
Затоа што плука и критикува и тоа до толку ве пали што дури и шоуто почна да ви се допаѓа.
А замислете цело време да критикува , милина....
Ова колку и да звучи несериозно почнува да претставува сериозен проблем во нашето општество.
Зошто психолошки гледано луѓе кои нонстоп нешто критикуваат се всушност личности кои не се задоволни со самите себе и она што го постигнале во животот.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Стар и досаден хумор... Не е интересен... Извини Џамбазов али не ја освојуваш публикава некако...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Е сега уште кумановката фали за комплетен фејл да биде епизодава.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Мајка ми која навлегува во 7 деценија од животот го обожава шоуво, баба ми пак која ќе ја трефни 100ката уште малку се дере по дома да заќутиме за да не пропушти нешто.
За мене е ова уште еден доказ дека шегиве и хуморот на шоуво се пештерски.

Kajgana Shop

На врв Bottom