Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
А во спротивна насока замина Ливаја:)

на позајмница е само Ливаја,Интер ќе си го врати во скоро време ако продолжи со добрите игри како денеска против Рома.

А и сериозно не знам зошто толку ви е смешен Скелото,за во Серија А е добар фудбалер,башка може да ја покрива цела десна страна,млад е и со голем простор за напредок,само му треба константно играње,а не една игра па пет утакмици седи на клупа или воопшто не е повикан.
Во Аталанта беше еден од најдобрите играчи,заедно со Бонавентура.

Незнам зошто го исмевате Скелото,очигледно гледате Серија А само од дерби на дерби.
оти пррејака фаца е..онај човек можи да биди се само не фудбалер:D

Не знам шо му е филмот на црнчугава, но дефинитивно одамна не добил дебел ќотек од некого... ц ц ц

Се очекува да добие казна од неколку меча за ова.

Еве ги двата гола на нашиот хит во оваа тема :D

btw .. интересно беше времето во Бергамо, започна натпреварот и стадионот беше чист, почна да вее го натрупа целиот, после полувремето, не вееше, па се стопи, кога ќе ги гледаш головите ќе мислиш дека се од различни утакмици :D

keep-calm-and-marko-livaja.png

Само Ливаја ќе ги спаси Палермо од испаѓање

Не знам шо му е филмот на црнчугава, но дефинитивно одамна не добил дебел ќотек од некого... ц ц ц

Се очекува да добие казна од неколку меча за ова.
Се очекува и клубот да добие казна за она навивачите со бананата што ја покажувале кон него и расистичките навреди.
http://www.irishexaminer.com/breaki...ter-fans-racially-abuse-balotelli-586048.html

Aбе го тролате Скелото, али типацот баш има фенси изглед со брадиче ко мускетар, иначе најгрд тим имаат Милан, баш со Барса кога гледав со другари што се за милан и самите се тролаат, почнувајќи од епик фацата на Констант, па потоа Мунтари, па Траоре, па Балотели (ко орангутан е у фаца) и тако даље ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom