Фан клуб - РК Металург

Одбраната беше перверзии вторите пола саат, 4 примени гола :eek: !

Кога е ждрепката за елиминационата фаза ? Кој противник би одговарал најмногу ??

ЅВЕРОВИ !
Наумче,Козлина,Станич и Вугринец ја решија.
Навивањето и атмосферата-перфекција :cuc:

Ако играат вака можат далеку да стигнат !

Металург е ШАМПИОН ! :D

Ја Пирати не ни ги рачунам за навивачи, дечурлана собрана со една песна, али што потреба имаат да скандираат националистички песни?
Силкеборг од Албанија доаѓаше?
Деца, шо очекуваш. Се лупаат во гради, јаките патриоти.

Дали има уште некој што мисли дека червар е преценет тренер?Како само им го најде лекот со батинович и со козлина у одбраната(y).Инаку страшна игра на Металург:cuc::cuc::cuc:,со ваква игра кој сака нека ни се падне.

Ја Пирати не ни ги рачунам за навивачи, дечурлана собрана со една песна, али што потреба имаат да скандираат националистички песни?
А кога палеа зелкиве наши знамиња против Македонија играа нешо или ?
Си пеат песни бе како може националситичка да биде Абре македонче зар Леб и Сол се националисти?

Preku takvoto mi e od moralni advokati na ramkovnite. Kaj niv nemam videno moralni advokati da gi karaat koga ni palat znaminja I skandiraat tose peder. Najcevska majka da ne ti e?

Како влезе тој поседниот иначе ќе имавме рекорд со најмалку примени гола во едно пулувреме, ама и вака двапати по ред го израмнивме(y) Станич и Батинович :love:каква одбрана изиграа двајцата едниот со одбрани, а другиот со неговот лудо трлање во одбрана со кое ги збуна Данците. Козлина ќе биде x-фактор во knock-out фаза mark my words, Мојсо како да си ја врати самодовербата што е добро, Вугринец одличен како и обично, двајцата пикери си ја докажаа класата, Гоце бре човече кој ѓавол ти влезе тебе да неможеш да го погодиш тоа порано со затворени очи што го гаѓаше.​

Ги исплескаа поштено овие, растурена банда беа у второ, само 4 гола дадоа. :pos:

Али ме напизди еден од коментаторите со тоа: „Па второпласираниот тим во Данска губо со +10.“ Ало, која данска лига бе? Нашата е подобра. :D Не дека не е успех да скинеш дански тим со толку разлика, но не одговара данската лига како лига на европски шампион.

Факт колку беа изгубени овие, беше тоа што Козлина им влагаше на шест без проблем. :нинџ: Е сеа, може да се вадат на „ревијален натпревар“, али небитно.

Одбраната на ниво, каква што е воглавно и целата сезона. Станиќ конечно го фати мајата, ко нинџа ги одбрани тие неколку зиѕери по ред. :cuc:

Мислам дека Металург е кадарен да го помине разнишаниот Атлетико, и при тој дуел му давам 65% предност на Металург. Со останатите две екипи, ќе биде претешко. :)

Леле што беше у салата второто полувреме:pos::pos::pos:

Многу јака одбрана и јак Станич :D

Честитки за победата,мене ко неутрален ми беше интересен мечот.

Леле што беше у салата второто полувреме:pos::pos::pos:

Многу јака одбрана и јак Станич :D

Честитки за победата,мене ко неутрален ми беше интересен мечот.
Е што беше у салата, па ти толку да се смееш??

искрени честитки за пласманот во наредната фаза. сега да ви падни послаб противник, па да го поминете и него. СО СРЕЌА!

А кога палеа зелкиве наши знамиња против Македонија играа нешо или ?
Си пеат песни бе како може националситичка да биде Абре македонче зар Леб и Сол се националисти?

Песната од Леб и Сол нема врска со тоа што се пее.
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 22:44 ---
Preku takvoto mi e od moralni advokati na ramkovnite. Kaj niv nemam videno moralni advokati da gi karaat koga ni palat znaminja I skandiraat tose peder. Najcevska majka da ne ti e?

И мене преку кур ми е од патриоти кои јачаат национално чувство преку омраза. Тоа што тие го прават, е рамно на дно. Беда. Ги презирам.
Мора и ние да се едначиме со нив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom