WWE

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
^ чисто суњмам...ова е колку Хенри да има што да праи на вм...веќе кога не е во борба за титула...
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 22:45 ---

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ТНА имаше бољи харлем шејк !

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
http://www.wrestlezone.com/news/268349-spoilers-wwe-main-event-taping-results-22013

Вечер Мејн-Евент ќе биде уан мен шоу :pos:
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 21:03 ---
Иначе и официјално и 2K спортс ќе ја прават играта оваа година.
Се надевам дека ќе излезе и ПЦ верзија пошто 2К се познати по тоа :cuc:

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Солидно ппв, Свагер победник е тоа не го очекував, може да излезе интересен феуд со АДР, да почекаме времето ќе покаже. Панк го изнесе мечот меѓу него и Роки. Се надевам дека Роки нема да ја дропне титулата на Сина, зашто не верувам дека постои некој на кој му се гледа Сина супермен како шампион, се надевам дека ќе биде triple threat match на ВМ и Панк шампион :)
Ми се допаѓа пушот што го добива Шилд, се надевам дека во скоро време ќе им дадат и некоја титула за да изгледаат уште пострашни, Реинс стварно ме импресионираше на ппв-то, покажува дека не заостанува од Ролинс и Амброус. Како што е тргнато изгледа спремаат феуд меѓу Брајан и Кејн, што според мене не е така лоша идеја :) Редно беше да и дадат нов дизајн на титулата зашто изгледот стварно и беше смешен :)

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Свегер бил фатен како вози под дејство на алхохол и дрога па затоа нема де биде на шоуто во понеделник а можно е и да му биде исклучен од мечот за титула на ВМ.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од кај ова дека нема да биде дел од Raw?
Не ми се верува мене да го прекинат мечот на ВМ баш мислам дека ова ќе го искористат како дел од build-upот

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не знам ова дали се смета за спојлер пошто беше пишано и на ФБ страната и на ЈуТјуб страната имало видео, и Tout имало ама после све ова демек избришале.

Сега се разбудив и гледам американциве за ова зборат. Според мене не е е некој мега спојлер али сепак ќе го сметаме за спојлер.

Тејкер се вратил на некое house show.Што правел и зошто се вратил не знам само знам дека се вратил.
http://machinimapalooza.com/threads/undertaker-returns-at-wwe-live-event.5983/
Најдов и линк

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Не знам ова дали се смета за спојлер пошто беше пишано и на ФБ страната и на ЈуТјуб страната имало видео, и Tout имало ама после све ова демек избришале.

Сега се разбудив и гледам американциве за ова зборат. Според мене не е е некој мега спојлер али сепак ќе го сметаме за спојлер.

Тејкер се вратил на некое house show.Што правел и зошто се вратил не знам само знам дека се вратил.
Најдов и линк
Далеку од спојлер е ова :) супер вест е ова, верувам дека секој сакаше да се случи ова, сега само останува да видиме кој ќе му биде противник :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

Најдов и линк
http://www.tout.com/m/6j4q43
ова е официалниot профил од фб и тоут на WWE...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Утре сите ќе се вратат Тејкер Брок и ХХХ и таман ќе се потврдат мечевите што ги знаевме од пред 5/6 месеца.

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Утре сите ќе се вратат Тејкер Брок и ХХХ и таман ќе се потврдат мечевите што ги знаевме од пред 5/6 месеца.
Ако испаднат така мечевите, ова ќе биде дефинитивно најглупавата ВМ на сите времиња. Потајно се надевам дека следниот опонент на Тејкер ќе биде Џерико :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не ми се веруе дека Брок или ХХХ ќе имаат меч со Андертејкер. Тејкеров одвај се појавува на ова ВМ и има проблеми со телото па не ми се верува да издржи меч со нив. Веројатно ќе има со некој кој нема да преставува да му задава преголем напор за телото а тука остануваат Панк, Џерико, Шилд, Брајан и уште некој. Но освен за Панк и Шилд за другиве не ми се верува дека имаат шанси да добијат меч против него. Џерико многу џобира во последно време(Лани со Панк, Зиглер, годинава и на биг шоу) па не претставува некаква закана а истото важи и за Брајан па остануваат или Панк или Шилд а ја повеќе сакам меч Кејн и Тејкер вс Шилд а Панк да има меч за титула во Мејн Евент но сепак мислам дека ќе го направат Тејкер вс Панк....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па затоа ќе биде triple threat. Двајцава може да го баталат на почеток и он со 5 минути борење може да се спаси.
+ тука може да има сторилајн дека може стрикот да биде готов и ако не биде пин-нат.

Kajgana Shop

На врв Bottom