Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Сашко Коцев - Харизма lvl over 9000.
Марјан Георгиески - Харизма? Dafuq is that?

Али да, странец да го збори истото, сите ќе „издркаат“. :)

Малце двоен стандард е вени да се сечат на Сашко Коцев а да се плука по битолчанецон кога горе доле слични "фори" имаат.
.
Е па сега, зависи и од начинот на кој ги кажуваш шегите.
Јас и ти може еден ист виц да кажеме, ама на тебе да ти се смеат луѓето, а јас ако го кажам да ме гледаат бледо.
Тука играат и други фактори како и харизмата, начинот на изразување, тонот и така натаму...
Сашко е каде каде похаризматичен според мене.

Сашко Коцев - Харизма lvl over 9000.
Марјан Георгиески - Харизма? Dafuq is that?
Ti decko se imas pronajdeno vo nekoe negovo video taka? xd hehehe.

Во моментов не можам да помислам на некој друг кој би водел Бубамара освен Сашко... Мене ко лик ми е гледлив и не ми е напорен, шо знам...

Па харизмата на Сашко не беше во прашање, ама форите му беа тапа. И Колумбо да беше женет немаше да ја открие Америка. Хах.

Сега и Бубарама не ви чини?
Што сакате, Сашко на раце да оди за да не му бидат излитани форите?
Не дека не го бива човекот, али вицеви стари си ги моделира по негово, тоа со Феликс го смени само со Колумбо. Оригинален треба да е.
За харизма ко што вика Нињо нема збор. Не плукаме, не се палете одма.

Епа таа е публиката. Да ги донесеме дипломатите од Европска Унија, за да биде се како што треба?
Знаеш каде се продаваа карти за настанов?

Ни јас.

Гледаш значи не била таа публиката туку било полни со "celebrities". Ама нема врска тоа и обични луѓе да беа пак исто ќе реагираа.Таков ни е народот.

Настанот е супер ама треба луѓето да одат да го гледаат настанот а не Сашко Коцев. Не дека е тапа Сашко ама настанот се вика "Златна Бубамара на популарноста" а некои луѓе настанот го гледаат како "Стенд ап на Сашко Коцев со 20минутни паузи во коишто некои бабички си пеат"
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 20:49 ---
Кога ќе даваат? Или даваа веќе?
Моментално го даваат на Канал 5 :)

Ti decko se imas pronajdeno vo nekoe negovo video taka? xd hehehe.

Во моментов не можам да помислам на некој друг кој би водел Бубамара освен Сашко... Мене ко лик ми е гледлив и не ми е напорен, шо знам...

Сашко е цар. Сум бил и на негов стенд-ап, има и вкус за хумор, цар, нејќам ни да се објаснувам за него со некого! :D

Сега, овде, на бубамара не ме чуди и да го “стегнале“ малку (оти Коце Трајаноски им фрлил 100.000 денари) па не може да распали. Мене Кили на пример, ми е многу напорен.

Али ајде, нека заврши па ќе судиме. :)

Не дека не го бива човекот, али вицеви стари си ги моделира по негово, тоа со Феликс го смени само со Колумбо. Оригинален треба да е.
Не се палам, него сакам да кажам дека неможе една работа да помине без нечива критика. Во се барате влакно.
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 20:53 ---
Знаеш каде се продаваа карти за настанов?

Ни јас.

Гледаш значи не била таа публиката туку било полни со "celebrities". Ама нема врска тоа и обични луѓе да беа пак исто ќе реагираа.Таков ни е народот.

Настанот е супер ама треба луѓето да одат да го гледаат настанот а не Сашко Коцев. Не дека е тапа Сашко ама настанот се вика "Златна Бубамара на популарноста" а некои луѓе настанот го гледаат како "Стенд ап на Сашко Коцев со 20минутни паузи во коишто некои бабички си пеат"
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 20:49 ---

Моментално го даваат на Канал 5 :)
Јас присуствував на оваа и на претходната Бубамара, па не сум од елитата ;)

Од секогаш водителите на Бубамара го давале тој шмек што го има.

Не се палам, него сакам да кажам дека неможе една работа да помине без нечива критика. Во се барате влакно.
Па богами да платиш 1000 ден и да слушаш вицеви за Колумбо и форите за жените и Гугл, не критика.. :свиркам: не го плука никој Коцев, ама можел пооригинален да е. Ама ок има фаци од власта, актерите си ги зедоа под закрила, не ќе ја ругаат матицата.

К-15 со години веќе само вицови прилагодуваат во скечеви, па пак сите се смеат.
Само тоа со Феликс му беше прилагодено, другото си беше негово.

Кили е апла напорен, Коцев ми е онака, али најдобар е моментално за оваа улога.

Кили е апла напорен, Коцев ми е онака, али најдобар е моментално за оваа улога.
Да, Кили и мене малце ме напна на почетокот.

Иначе настапот на Пеперминт...(y)
Позитивни до даска!!!:vozbud:
Најгрд месец е февруари, ама ако...(да, да секаде ја користам приликата да го пцујам февруари...:icon_mrgr: )

Па харизмата на Сашко не беше во прашање, ама форите му беа тапа. И Колумбо да беше женет немаше да ја открие Америка. Хах.

Луѓе живееме у интернет време. Да си 100% оригинален не можеш! Секогаш ќе се погоди некој што тоа веќе го видел/слушнал.

Така и ова. Ние сме го чуле, родителиве наши сигурно не.

А за тоа дека сите идат за Сашко на бубамара се слагам да. Така беше и Тони кога беше водител. Таква е манифестацијата, а тоа се должи и на уште една многу важна причина. Тоа е единствен вид кај нас. Еднаш годишно се случува. Низ текот на годината нема квалитетни стенд-ап настапи, комедии или нешто слично па да „се растерети“ ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom