G
Geezer
Гостин
Ај маѓијата да видиме дали ќе фати. Нека паднат уште два гола на Баерн-Вердер, ја имам 7+ .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај маѓијата да видиме дали ќе фати. Нека паднат уште два гола на Баерн-Вердер, ја имам 7+ .
леле леле мамицата мамина ќе им ја размениме денес
штутгард даје 2 комада
- мајорка тепа за опстанок
- бемелманс тепа вечер тенис
Има да рикаат ко магарици утре кога ќе им отидеме на шалтер.
Ватфорд 1 @ 1.85
Кај Ватфорд нема да настапи важен играч од средината и двајца од одбаната(50% настап имаат досега и двајцата).
Кај Дерби нема да настапи важен играч од средината и еден од одбаната.
Бидејки двете екипи како што гледам имаат некоја соработка одам со победа на домакините бидејки се на ред тие да победат сега, а и повеке им се потребни бодовите.
Секој викенд е истиов муабет, секако пред да почнат мечевите....![]()
И јас ова ке ти викав не е фудбал за тебеабе без врска се излажав фудбал да играм . златни полуфиналиња во Марсеј , без проблем излегоа со хендикеп победи.
Еве од 7 си направив 99 посто добитно хокеј,тенис и баскет. ќе се мачам некој со криви нозе гол да даде , а не да лежи по терен и да се тепа 90 минути.
As I said... И Штудгарт и Мајорка се превртеа, уште еден пример да не си ги арчите парите на пропаднати тимови.А зошто? Кај пишува дека Штудгарт нема да загуби? Не викам дека нема да победи али од вакви тимови ко Штудгарт и Палермо секоја година си остануваме со празни џебови, синкир ние ќе ги спасуваме. Јас одамна се имам откажано од вакви тимови, пред две години така со Њукасл, пукај го секое коло како ненормален, ај демек да го спасуваме и на крај лагано си испаднаа. Затоа јас бегам од ваквите тимови.
За денес два тениски типа од мене, Квитова-Ерани 1 и Бердих-Турсунов 1, ол ин на овие.![]()
Палермо is nextAs I said... И Штудгарт и Мајорка се превртеа, уште еден пример да не си ги арчите парите на пропаднати тимови.
Квитова и Бердих влегоа, иако овцава мораше и трети сет да игра но сепак на крајот победи.
2+пп @3.15Палермо is next![]()
Свонси да тепа, 101% сигурен тип.Zdravo lugeImate nekoj 99 % sigurni tipovi za ytre,zosto niedna ne e 100 %
pozdrav