Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Волкот од кога го потпиша новиот договор па наваму го нема на терен, не постои катастрофа е. Никогаш не ми бил фаворит, и мислам дека боље ке беше да не потпишеше воопшто.
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 17:36 ---
Карл најмногу се посра заедно со Војче.
Богами и он аматерски расчисти, два метра од него ја уди со глава, али Монреал многу пасивно се движеше околу стрелецот на голот и не ни тргна на блок. Деф најголема грешка на Војче

Добро е се извадивме. Многу важни три бода пред наредното коло и најважната утакмица во лигата.

Казорла е класа играч, не само заради двата гола, денес го имаше секаде, во средина, во одбрана и секако во напад. Дефинитивно мора да им земеме уште некој играч на Малга дур се вакви никакви. Иско и Тулалан, што викате?

Евертон киксна, утре Челзи и Тотенхем имаат тешки гостувања.
Може викендов да испадне многу, многу добар.

Волкот од кога го потпиша новиот договор па наваму го нема на терен, не постои катастрофа е. Никогаш не ми бил фаворит, и мислам дека боље ке беше да не потпишеше воопшто.
Баш првите 2-3 утакмици од кога потпиша супер си играше Волкот, само на последниве 1-2 утакмици лошо игра, ваљда од наредното коло ќе си се врати у истата форма како што си беше.
Него шо е со Шчесни ?
Како смееше да дозволи таква топка да помине...
Џенкинсон може лошо исфрли ама голот според мене барем иде на сметка на Шчесни, мора некако да брани подобро, за разлика од лани кога добро бранеше сезонава нигде го нема...

Најбитното беше да победеме.
Е сега утре да видеме коките шо ќе направат, па може да се фокусираме на нив.
Санти (y)

Да, Џенкинсон имаше лоша реакција, ама да не беше дибекон на голот немаше ни да приметиме. Настрана тоа, Џенкинсон имаше одлична партија денес, според мене. Добар во одбрана, без погрешни додавања, живнат во нападаот. Да беше на ниво Волкот денес, по таа десна страна убаво можевме да ги отвориме.

И добро, оној Жиру има намера да си ја подобри реализацијата?! Се додека не го видам да дава 2 гола од 3-4 шанси, ќе продолжам да трубам дека треба да почнеме Подолски да го играме напред.

Абе луѓе приметувате дека веќе неколку натпревари нема кој да даде гол од нафрлена топка, со исклучок на полди вс баерн.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Диаби се оправи, уште Артета и Вермален остана да се оправат.
И не гледам како Начо ќе биде прва постава кога Гибс ќе се врати, не е доволно добар.
За Гибс е измислен според мене, а и јас заприметив за Диаби
Aуууу ццц го избаксузиравте чоекот......штета.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom