Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ја брат кога пишувам пијано,тешко ко тебе без ниедна грешка... ;)
Ма добро е штом сум бил у состојба да се уклучам на кајгана .....не сум бил до толку под дејство :D
уууууууууу толку сум убеден дека ке се троши летово , крајно време е врие у клубот , врие кај навивачите сегде врие ... и башка секоја 2ра изјава му е дека имаат многу кеш и дека ке почнат да трошат , ептен се надевам дека не јаде гомна стариот овој пат
И зимово имаше вакви глупости дека имаме милионски суми на располагање за купување а ништо не купивме ... Гибсон да не се повредеше без ниедно засилување ќе бевме ... :(
Ама ајде да се надеваме дека ќе се засилиме со нешто а и овие Аршавин ,Бент и компанијата ќе ослободат места па можно е (y)
После мора да тепаме иначе отидоме ...

Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Diaby, Wilshere, Walcott, Giroud, Cazorla

Subs: Mannone, Koscielny, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Gervinho, Podolski

Подолски се помалку и помалку го игра...Тоа не ми се свиѓа.

доминантен старт, ми се допаѓа само да не искочи дека вака играме со Б-категорија тимови како астон вила.. (y)

Cazorla is the 1st Arsenal player to reach 10 PL goals in debut season since Thierry Henry (17 in 1999/2000).

(y)

Диаби се оправи, уште Артета и Вермален остана да се оправат.
И не гледам како Начо ќе биде прва постава кога Гибс ќе се врати, не е доволно добар.

Диаби се оправи, уште Артета и Вермален остана да се оправат.
И не гледам како Начо ќе биде прва постава кога Гибс ќе се врати, не е доволно добар.

За Гибс е измислен според мене, а и јас заприметив за Диаби

Две работи заприметив во првото полувреме..Нашите уопште не се воиграни,не се читаат доволно,како раштиман оркестар се и уште нешто,Жиру,не верувам дека ќе биде добар напаѓач од него,не е доволно брз,импулсивен,бавен е,додека да се намести и да шутне ќе се стемни

Две работи заприметив во првото полувреме..Нашите уопште не се воиграни,не се читаат доволно,како раштиман оркестар се и уште нешто,Жиру,не верувам дека ќе биде добар напаѓач од него,не е доволно брз,импулсивен,бавен е,додека да се намести и да шутне ќе се стемни
се сложувам за жиру,многу е спор и нема врска со десна нога.. Многу треба да работи и да биде помалку себичен, гледам само во куп е ефикасен (n)

Монреал и Шчесни се посраа во голот на А.Вила :)
Мора да се земе некој голамн, овој една утакмица ја игра 6 као да е гледач, страшно нестабилен голман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom