Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Штудгар три со ред губат на домашен терен..ако изгубат четири со ред ќе ја претераат без разлика тоа што играа пред два дена..тука нема да има двојка не Нинберг,ако сака и Барселона нека е
А зошто? Кај пишува дека Штудгарт нема да загуби? Не викам дека нема да победи али од вакви тимови ко Штудгарт и Палермо секоја година си остануваме со празни џебови, синкир ние ќе ги спасуваме. Јас одамна се имам откажано од вакви тимови, пред две години така со Њукасл, пукај го секое коло како ненормален, ај демек да го спасуваме и на крај лагано си испаднаа. Затоа јас бегам од ваквите тимови. :)
За денес два тениски типа од мене, Квитова-Ерани 1 и Бердих-Турсунов 1, ол ин на овие. :)

Ако сега не тепаат, или ако оваа не ја победат се најчесто слушани реченици во кладилница од луѓе кои играат на тимови кои се спасуваат од испаѓање, и најчесто, губат...

Како што беше QPR на почетокот на сезоната во Англија, кога сите бркаа 1, и 6 кола не излезе...

Ватфорд 1 @ 1.85

Кај Ватфорд нема да настапи важен играч од средината и двајца од одбаната(50% настап имаат досега и двајцата).
Кај Дерби нема да настапи важен играч од средината и еден од одбаната.
Бидејки двете екипи како што гледам имаат некоја соработка одам со победа на домакините бидејки се на ред тие да победат сега, а и повеке им се потребни бодовите.

Клотен-Сервет 1 1.90 хокеј швајцарија

Клотен со Биел се во мртва трка за последното место во плеј-офот. До пред две кола Клотен беа во поповолна позиција, ама врзаја 2 порази па Биел ги претекна. Денеска Биел игра против последниот на гости, па реално е да се очекува да победи, затоа Клотен мора да го прати во чекор и да си победи ко шо е ред дома :) А и досегашните натпревари со Сервет дома им одат во полза, во последните 5, имаат исто толку победи.

Ако сега не тепаат, или ако оваа не ја победат се најчесто слушани реченици во кладилница од луѓе кои играат на тимови кои се спасуваат од испаѓање, и најчесто, губат...

Како што беше QPR на почетокот на сезоната во Англија, кога сите бркаа 1, и 6 кола не излезе...
Нема теорија да се брка QPR да победува за да не испадне. Ретко кој тим (барем во Англија - во Шпанија на пример се случувало) што бил закован на последно или претпоследно место се извлекол од испаѓање.

Нема теорија да се брка QPR да победува за да не испадне. Ретко кој тим (барем во Англија - во Шпанија на пример се случувало) што бил закован на последно или претпоследно место се извлекол од испаѓање.
Шо имат да ги бркаат јас незнам КПР ги гледаме барем ПЛ е доста гледана поочајна екипа од нив нема прави ДРВА се со Вест хем коа ги гледав незнам како извадија бод тие и поке од заслужено е да испаднат

Лапајте Веспрем 1 хендикеп, Атлетико со Б тим оди без Балич, Лазаров, Дал, Бараше, Јурчевич, Агинагалде.

See what I'm talking about....bravo olaf ја затера ти со сиcтемот, а? :D
да не се урочам, пу пу, не е лошо :)
само неделава сум во плус од преку 8600 ден. знам дека серијава нема вечно да трај, па да видиме до кога ќе терам вака... :)
за денес
партизан-олимпија 1
цибона-сплит 1
адемар-партизан 1
за 6000 ден

да не се урочам, пу пу, не е лошо :)
само неделава сум во плус од преку 8600 ден. знам дека серијава нема вечно да трај, па да видиме до кога ќе терам вака... :)
за денес
партизан-олимпија 1
цибона-сплит 1
адемар-партизан 1
за 6000 ден
Убаво убаво...само мој совет...ај тргни ја Адемар, со 1.05 коеф :eek: а и АБА лигава не е нешто многу добра за голем влог..

По мене зицери на денот се:

Бристол-Барнсли 1Х 1.36
Мерсин-Газиантеп 1 1.40
Трембле-Селестат 1 1.35

леле леле мамицата мамина ќе им ја размениме денес

штутгард даје 2 комада
- мајорка тепа за опстанок
- бемелманс тепа вечер тенис

Има да рикаат ко магарици утре кога ќе им отидеме на шалтер.

Убаво убаво...само мој совет...ај тргни ја Адемар, со 1.05 коеф :eek: а и АБА лигава не е нешто многу добра за голем влог..

По мене зицери на денот се:

Бристол-Барнсли 1Х 1.36
Мерсин-Газиантеп 1 1.40
Трембле-Селестат 1 1.35

Адемар ќе тепа ептен лесно може и со хендикеп таа, последно коло Монтпење ако изгуби кај Хамбург а они си тепаат против Партизан кој е очаен ќе си одат понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom