Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
имам еден проблем , неможам веќе да ангажирам возачи пошто се истрошија од списокот. таму сега пише more driver's check tomorrow. пробав 3 дена (играчки дена каде што возачот спие) и ништо не се прромени нови возачи за ангажирање немаше. пробав и еден ден покасно (наш ден 24 часа) ништо не се слуши возачи повторно нема. зошто ?

Левел 74, 1,4 билион 3 камиони :love:
кој не верува клик видео :D

Инаку ако сака некој да вози со 200 нека каже ќе му пратам модот :)

Левел 74, 1,4 билион 3 камиони :love:
кој не верува клик видео :D

Инаку ако сака некој да вози со 200 нека каже ќе му пратам модот :)

Прати ми го и мене модот :icon_mrgr:

Еве што направив јас од манот но според мене манот е најглупав камион за правење:cautious: :D Инаку музиката на видеото мислам ќе ви се допадне :cool:

Еве јас што најдов интересно нешто на нет инаку, некој совет дадете ви е околу оваа игра како побрзу да напредувам и сл. :icon_mrgr:

Еве јас што најдов интересно нешто на нет инаку, некој совет дадете ви е околу оваа игра како побрзу да напредувам и сл. :icon_mrgr:

Каде е оваа патека, во која држава поточно, град?

Каде е оваа патека, во која држава поточно, град?

The North Yungas Road (alternatively known as Grove's Road, Coroico Road, Camino de las Yungas, Road of fate or Death Road) is a 61-kilometre (38 mi) or 69-kilometre (43 mi) road leading from La Paz to Coroico, 56 kilometres (35 mi) northeast of La Paz in the Yungas region of Bolivia.

Леле чоек, ти ако не станеш сериски убиец некој ден незнам.
Каде со игриве...?
каде?
каде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom