leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
И тебе и на овие другите не им е срам , пошто бараа да биде ослободен ЈТ (иако самиот имаше признаено двојно убиство).
Отваравте групи на фејсбук за подршка на полицаецот , не памтам дали имаше и протести.
Ете сега судот процени дека за делото се казнува со доживотен затвор , а ти не ја почитуваш одлуката. Подржуваш двоен убиец.
Јас подржував презумција на невиност , особено што приведените 20 луѓе негираа дека војувале во Авганистан , дека се некоја организирана терористичка група. И не помина долго , после некој ден 15 од 20 приведени беа ослободени.
Мојата вина е 25% за Смилковци (ни тоа сеуште не е потврдено) , твојата е 100% за ЈТ (75% за Смилковци). Бараше да им убијат фамилиите на сите 20 приведени , иако 15 од нив беа невини.
И до ден денес барам. Сите да ги убијат и оние кои излегоа на протест. И ти што дрндлаше на ајгана како поддржувач. Сите до еден.
И секогаш ќе стојам зад мојот став. А ти немаш уста да збориш за случајов, ниту со мене. Ти поддржуваш презумција не невиност, ти поддржуваш? Иди бе мафни ми се од темава, ти поддржуваш само ако е Албанец ништо друго. Како не ти е срам засрами се!