- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сфаќам што е финтата со тоа, значи не сме некоја чкљ репрезентација па да носиме такви дресови...Исти кур са дресојве, само додаден е рисот
Касниме со опремава од Пума по 5-6 години, моделите кои се носат денеска од Пума нашава репрезентација ќе ги носи во 2018
Само незнам од кое складиште ги наоѓаат, тешки фалцови![]()
Не сфаќам што е финтата со тоа, значи не сме некоја чкљ репрезентација па да носиме такви дресови...

Абе у право си, ама и самиот викаш дека дури и кога сме го имале најдобриот рејтинг пак сме носеле такви „дресови“... Е тука мене ми е прашањето, зошто мора да носиме такви, каков договор имаат склучено со Пума?како не сме чкљ репрезентација бе бато, 90. место бевме до пред пет месеци.
Досега секогаш или сме носеле „ланска“ роба на Пума или второкласни нивни дресови. Никад не сум видел нашиве да имаат исти дресови ко Италија, Чешка, Полска итн, дури и кога го имавме најдобриот рејтинг.
Ова со рисов, мене лично и не ми се допаѓа многу. Не заради рисот (јебига барале нешто измеѓу лавови и орли), него дизајнот е речиси ист, а белиот дрес ми изгледа многу грд. Но ќе видиме како ќе им стои.
![]()
изворRed Devils - Macedonia : Tuesday 26th of March 2013 - King Baudouin Stadium
Supporters of Macedonia can buy max. 5 tickets by sending an e-mail to tickets@footbel.com (tribune 2 : 30 euros).
The tickets have to be ordered before 12 March and there will be no sale on the matchday.
Супер голче.Гол за Јаховиќ (3:35)

*