MODERATORITE NA KAJGANA IMPOTENTNI AMA SITE DO EDEN

• Креатор на темата Креатор на темата Sandy
  • Време на започнување Време на започнување
темава намерно не ја бришат и тебе намерно нема да те банираат за да докажат дека се многу фини момци (y) продолжи да им се сереш у врат
just-a-normal-day-for-bad-luck-brian_o_1089781.jpg

Новото ве растуривме вербално.. или како беше.. Сигурен сум немаше ништо анално, ама незнам како не им текнало. Одлично римува.
Го казнивте неправедно зошто ве отвори анално,или ве растури вербално како било....

Поддршка РЕМУНТАДА !

Уште е тука веселинова бе :LOL:

Брат, зошто некој би го избркал дворскиот шут? Тоа е особата што им го разубавува денот на сите, што ги весели и ги прави да заборават на секојдневните проблеми и грижи...И ти сакаш да ја/го банираат?:mad:

Работава кога те читам е СМЕЈЕМ СЕ, А ПЛАКАО БИХ....Поздрав до сертификатниот ни Лав со песнава :LOL::LOL:

Не се разбирам од српска музика.
Подобро сертифициран Лав(Македонски симбол) отколку сертифицирана плавуша( симбол за глупост)

Како темава од протест од страна на синди за тоа како модераторите се глупави и ограничени, се претвори во куп напалени алфа мажјаци кои сакаат да имаат секс со плавоока?:sneaky:

Ами, поголема казна за дотичнава од ова, здравје:pos::pos:
Јас болам повеќе и од перманентен бан:sneaky:

Батали тоа небитни цифри, знаеш ти дека мене секогаш си ми втор.
Хахахаххах ми текна на вицот.
.
.
.
-А кој ти е прв?
-Па сите останати. :pos::pos:

ЛОШААА СИ!

Ами, поголема казна за дотичнава од ова, здравје:pos::pos:
Јас болам повеќе и од перманентен бан:sneaky:

Греота е. Длабоко во себе, таа е само мало девојче кое бара љубов и заштита. Сите ние у принцип сме тоа. Овие смешни маневри кои ги прави не се ништо повеќе од нејзината потсвест која ни дава до знаење дека и фали некој да ја гушне.:P

Греота е. Длабоко во себе, таа е само мало девојче кое бара љубов и заштита.
Мало дебело и грдо. ко ќе даваш комплименти, давај до крај, биди чентлемен

Мало дебело и грдо. ко ќе даваш комплименти, давај до крај, биди чентлемен

Ондак делот со, сите ние сме тоа у принцип е невалиден. Пошто на пример, длабоко во себе, јас сум мало убаво девојче.:pipi:

Не се разбирам од српска музика.
Подобро сертифициран Лав(Македонски симбол) отколку сертифицирана плавуша( симбол за глупост)

Не туку се препуцавај со мене, оди со Пежо тужи се, гледаш, неовластено користат твоја слика...срам да им е, ПУ!
peugeot_logo_404_2.jpg

Како ме провали дека сум плавуша, бреееј....ама не сум сертифицирана, јбг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom