- Член од
- 20 март 2012
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 2.366
Од плавуша што можеш да очекуваш друго освен да се смее![]()
Работава кога те читам е СМЕЈЕМ СЕ, А ПЛАКАО БИХ....Поздрав до сертификатниот ни Лав со песнава

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од плавуша што можеш да очекуваш друго освен да се смее![]()

Ова Олимпија на секој ник и го праќаше у пп и она ја пријавуваше за вулгарна поракаНеесто ма, шо ми напрај? Ме умре!![]()

Го казнивте неправедно зошто ве отвори анално,или ве растури вербално како било....Новото ве растуривме вербално.. или како беше.. Сигурен сум немаше ништо анално, ама незнам како не им текнало. Одлично римува.

Петтиот? Значи јас сум број 6?![]()
Уште е тука веселинова бе![]()

Не се разбирам од српска музика.Работава кога те читам е СМЕЈЕМ СЕ, А ПЛАКАО БИХ....Поздрав до сертификатниот ни Лав со песнава
Како темава од протест од страна на синди за тоа како модераторите се глупави и ограничени, се претвори во куп напалени алфа мажјаци кои сакаат да имаат секс со плавоока?![]()

Се префрлаш напред?MODERATORIIII , AJDEEE BANIRAJTE ME PEDERIII, NE VI GO LIZAM POVEKE GAZOT.
Хахахаххах ми текна на вицот.Батали тоа небитни цифри, знаеш ти дека мене секогаш си ми втор.

Ами, поголема казна за дотичнава од ова, здравје
Јас болам повеќе и од перманентен бан![]()

Мало дебело и грдо. ко ќе даваш комплименти, давај до крај, биди чентлеменГреота е. Длабоко во себе, таа е само мало девојче кое бара љубов и заштита.
Мало дебело и грдо. ко ќе даваш комплименти, давај до крај, биди чентлемен

Не се разбирам од српска музика.
Подобро сертифициран Лав(Македонски симбол) отколку сертифицирана плавуша( симбол за глупост)