MODERATORITE NA KAJGANA IMPOTENTNI AMA SITE DO EDEN

• Креатор на темата Креатор на темата Sandy
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе, до толкави кризи ја (ве) фаќаат?! :icon_lol:

Луси_Лу, еве кажи му ти, златна, дали пристојните жени ги фаќаат кризи и колкави;)
Ја пошто сум пачавра, за мене нема криза, ама треба да се слушне и гласот на поштените жени, за да биде меродавно;)

ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI
Iako znam deka ke me blokirate posle ova ic ne me boli ama ic,vazno ke ostane muabetov a kako sto veke znaete jas ke otvoram nov profil i pak ke sum tuka,licno jas vasiot noken kosmar :pos:
tumblr_ltjqvhc5uz1qghld2o1_400.gif

Брзо стискај копче за пријава :icon_lol:

Како пролив си бре досадна, дај олади малку дај некоја реална тема не вакви глупави, па после се чудиш зашто иделе во канта, или зашто те блокирале и слично.... Нели ти здосади да праиш нови и нови профили .... ????????:tapp:

Че ватам че дом до Белгија да те ебам.

Луси_Лу, еве кажи му ти, златна, дали пристојните жени ги фаќаат кризи и колкави;)
Ја пошто сум пачавра, за мене нема криза, ама треба да се слушне и гласот на поштените жени, за да биде меродавно;)
Jaс па ко да знаев кога реков дека со тебе сакам да се запознаам во таа темата. Јас само пачаври барам. :icon_mrgr:
Ај да ја почекам(е) Луси да видиме што ке каже како претставник на поштените. :)

ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI
Iako znam deka ke me blokirate posle ova ic ne me boli ama ic,vazno ke ostane muabetov a kako sto veke znaete jas ke otvoram nov profil i pak ke sum tuka,licno jas vasiot noken kosmar :pos:
:cuc::cuc:
Онаа љондра ич те нејќе сите теми ти ги кантоса.
Остај толку се разбира.

Jaс па ко да знаев кога реков дека со тебе сакам да се запознаам во таа темата. Јас само пачаври барам. :icon_mrgr:

О, така ли? Земи си бројче и застани во ред:D Ако ми испушти душа петтиов, одма те имам во предвид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom