MODERATORITE NA KAJGANA IMPOTENTNI AMA SITE DO EDEN

• Креатор на темата Креатор на темата Sandy
  • Време на започнување Време на започнување
Пошо и така ќе иде у канта ќе си дозволам да ти речам што сакам :)
Оди лечи се по можност у странство, нашите лекари ќе те доутепаат и ќе бидеш бетер од ова.
USTE EDEN PUSAC NA KUR

Тоа е сите жени кога ги наместија за модератори...Со право се буни рајата.
Нема политика, нема секс.

ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI
Iako znam deka ke me blokirate posle ova ic ne me boli ama ic,vazno ke ostane muabetov a kako sto veke znaete jas ke otvoram nov profil i pak ke sum tuka,licno jas vasiot noken kosmar :pos:
Васке, кој ми те изнервира ма?

што ќе направат некој луѓе за внимание...... :tapp:

ME CUDI STO NE ME BLOKIRALE USTE IZGLEDA SPIJAT

licno jas vasiot noken kosmar

Ова за у потпис, еј..

Новото ве растуривме вербално.. или како беше.. Сигурен сум немаше ништо анално, ама незнам како не им текнало. Одлично римува.

Шок ден , време тмурно , осечај нула ептен депресивно и одеднаш темава и се мења се у расположение .... абе луѓе треба да и се заблагодарите шо ви руши монотонија у оваа хармонија :D

Де па и ти, не паѓај толку ниско....:DНе го нуди на секоја шуша:P
EVE JAS KE TI GO PREPUSTAM TEBE
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 20:17 ---
Шок ден , време тмурно , осечај нула ептен депресивно и одеднаш темава и се мења се у расположение .... абе луѓе треба да и се заблагодарите шо ви руши монотонија у оваа хармонија :D
BAKNEZI DO TEBE HEHEE IMA ISKLUCOCI VO FORUMOV

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom