MODERATORITE NA KAJGANA IMPOTENTNI AMA SITE DO EDEN

• Креатор на темата Креатор на темата Sandy
  • Време на започнување Време на започнување
Замислете го Acid сеа
vicotekamk10.gif

ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI
Iako znam deka ke me blokirate posle ova ic ne me boli ama ic,vazno ke ostane muabetov a kako sto veke znaete jas ke otvoram nov profil i pak ke sum tuka,licno jas vasiot noken kosmar :pos:

кирилица.jpg

Слика на нашето општество , отвори ја најглупата и најнепродуктиувна тема одма за 10 минути 10 страни испишани. Отоври квалитетна тема нема жив човек. Не е ни чудо што се претворивме во турбофолк нација.

Секоја чест за исклучоците...
После напорен ден во нашето општество и проблемите во приватниот сектор со кој се соочуваме секој ден, вакви теми навистина ни требаат :)
Блазе на сите оние кои се надвор од земјава.

Драга Sandy какви копачки да си купам за мека земја? Се мислев помеѓу Меркуриал црните или пак тие како на Кристијано Роналдо, ама пак и зелените ми се убави.
Помагај, ОК ПОЗЗ

ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI
Iako znam deka ke me blokirate posle ova ic ne me boli ama ic,vazno ke ostane muabetov a kako sto veke znaete jas ke otvoram nov profil i pak ke sum tuka,licno jas vasiot noken kosmar :pos:
Да не лажеш к*рво?

А што да кажам....еве едно благодарам. Се чудев што да правам додека ми почне фудбалот, ама ете си најдов место за џаболебарење.

Слушај, остај сите што ти нудат и прават лице, Јас имам словенски(ЕУ) пасош, а твоето име е доволно егзотично за да стои на него.

Ајде поздрав, имаш време за одлука до полувреме.

Дечки да не знае некој кога трга следниот автобус за Ниш?

Јас те сфаќам и разбирам, навистина и сакам да ти помогнам... имаш некоја слика така топлес... може на ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom