Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI
Iako znam deka ke me blokirate posle ova ic ne me boli ama ic,vazno ke ostane muabetov a kako sto veke znaete jas ke otvoram nov profil i pak ke sum tuka,licno jas vasiot noken kosmar![]()
После напорен ден во нашето општество и проблемите во приватниот сектор со кој се соочуваме секој ден, вакви теми навистина ни требаатСлика на нашето општество , отвори ја најглупата и најнепродуктиувна тема одма за 10 минути 10 страни испишани. Отоври квалитетна тема нема жив човек. Не е ни чудо што се претворивме во турбофолк нација.
Секоја чест за исклучоците...

Има се вика фригидност. Важно почна да се смеешОд Плавоока во Плавуша смени си го никот.

Да не лажеш к*рво?ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI
Iako znam deka ke me blokirate posle ova ic ne me boli ama ic,vazno ke ostane muabetov a kako sto veke znaete jas ke otvoram nov profil i pak ke sum tuka,licno jas vasiot noken kosmar![]()
Од плавуша што можеш да очекуваш друго освен да се смееАх, знаеш дека како и секојпат кога те читам, умирам од смеење![]()
![]()

ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI