NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:
поздрав до тебе и до сите езерџии шо летат во облаци

прво влезете во плејоф па после рипајте :icon_lol:
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 12:36 ---
нели јас ништо не разбирам, шо има да се изјаснувате на мене, а ме цитират секој втор пост :pos: бедни сте

Прво, фала на поздравот, срце си < 3

Рипаме за денешнава утакмица, а не се секирај, и за Плејоф че рипаме, има време. Мило ми е шо си признаваш дека ништо не разбираш, а те цитираме од проста причина шо секој пост во темава ти е против Лејкерс и Коби, ако намалиш со глупостите никој нема да се замара да те цитира.

И незнам кој е беден, дали ние шо си гледаме за нашиот тим, или ти шо главна преокупација ти се Лејкерс.

Посреќен е кога губи ЛАЛ неголи Бостон кога тепа :tapp:

Добро бе кој е онај Вилиамс што имаше 22 асистенции од Селтикски??..толку е добар?/не го гледав натпреварот ама 22 асистенции ме зачуди страшна бројка е..

Инаку Лејкерси за да фатат плеј оф треба да се надеваат на порази на Хјустон, а Хјустон вчера повторно победи па оваа победа на Лејкерси ништо не му менва

Добро бе кој е онај Вилиамс што имаше 22 асистенции од Селтикски??..толку е добар?/не го гледав натпреварот ама 22 асистенции ме зачуди страшна бројка е..

Инаку Лејкерси за да фатат плеј оф треба да се надеваат на порази на Хјустон, а Хјустон вчера повторно победи па оваа победа на Лејкерси ништо не му менва
Ако гледаш статистика на резултати.ком изгледа вистина страшно.:pos:2 асистенции имаше Теренс Вилиамс.

Ако гледаш статистика на резултати.ком изгледа вистина страшно.:pos:2 асистенции имаше Теренс Вилиамс.

затоа се чудам мајката ..си велам неам шанси која е теоријата 22 асистенции бе чоек..не знаев дека дотолку ретардирани се од резултати:D

скрос заборајв дека вчера нба имало...
харден ги помоча своите а? можи го имат гибано нешто на олстарот па овој сериозно си сфатил работата.. :P

ајде бе збеснат оди смири се малку, напиј се лексилиум и не галами ногу. ако коментираш, коментирај. не ми тупи глаата

Кажи ми дека не си озбилен :cautious:...Дечкото постави рекорд за најголем број натпревари еден по друг кај што постигнува над 30 и шутира над 60 посто од поле а ти тука викаш дека 15 посто шутирал :facepalm:.
Едно големо БРАВО за тебе (y)
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 18:07 ---
RIP Jerry Buss
не му објаснувај

Ми се сфига што најголемото ривалство у НБА се разгорува и тука на форумов :pos:
У серија а темата лом се праиме за јуве милан интер и слично, а тука ништо... фалеше ова, keep it going :sneaky:

ајде бе збеснат оди смири се малку, напиј се лексилиум и не галами ногу. ако коментираш, коментирај. не ми тупи глаата
Проблем?Ти на сите тука јајцата цитрони им ги направи.

trade deadline:
т-роб и гарсија од сакраменто во хјустон за патрик патерсон и 2ца други(им го заборавив името) плус во трејдот е вмешан и феникс кој си ги обединуваат браќата морис и плус добиваат пик од 2рата рунда.
џџ редик во милвоки за лемб, удрих и херис.
ерик мејнор од окц во портланд за Ворик
никс го потпишуваат на 10 дневен договор Кенјон мартин
барбоса и колинс од бостон одат во вашингтон а во бостон доваѓа џордан крафорд.
Најбучниот, Џ-Смув остана во хокси иако сакаа очајно да го трејдуват.

Слабо брадата вчера а ?:D
А ќе ми текне некој кажа не бил ни во топ10 во моментот :ROFLMAO:
Јас кажав и сеуште стојам на тоа, па макар дал 100 коша наредната утакмица.
Подобри 10 од него: Џејмс, Вејд, Коби, Дурант, Гарнет, Ентони, Пирс, Рондо, Пол, Паркер...
Значи не ме сфаќај погрешно, одличен играч е и секој тренер би го посакал во екипа, ама сеуште не е суперѕвезда, како овие што ги набројав. Има огромен потенцијал, само ќе видиме до кај може да тера со Хјустон.
Кој фан на Лејкерси трабуњаше дека Харден бил просечен играч, одма да се извини:D
Просечен можда не, ама ништо повеќе од солиден.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom