Парфеми

С

Спасе супата

Гостин
Maлиција ставам одвреме навреме кога треба на некоја свечаност да се оди (свадба или слично нешто). Добар е.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Hugo Boss, One Milion, Davidoff, Armani Code, Acqua di gio, 212 vip, Bvlgari ги чувам само за специјални моменти, а инаку овој Perceive го добив за роденден, многу убав парфем за секојдневна употреба а и е доста ефтин.
Perceive.jpg

H

HoT IcE

Гостин
Релативно ефтин парфем кој вреди секој денар. Може не е престиж како Хуго Бос и слични, ама дефитивно парфем кој трае подолго време, и е опасен тригер за женски. Кеш, за мене еден и единствен, го користам веќе година ипол, од женска страна само прашања кој е парфемов и пофалби за него.

L

Löwe

Гостин
Релативно ефтин парфем кој вреди секој денар. Може не е престиж како Хуго Бос и слични, ама дефитивно парфем кој трае подолго време, и е опасен тригер за женски. Кеш, за мене еден и единствен, го користам веќе година ипол, од женска страна само прашања кој е парфемов и пофалби за него.
Kolki mu e cenata?

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Poison, Naomi Campbell, musk.. perfume oil, Cindy Crawford и Perceive од Aвон .. Од машките парфеми омилени ми се: Scuderia Ferrari, Armani code i 1 million Paco Rabanne.
--- надополнето: 22 февруари 2013 во 19:35 ---
Од Авон/Орифлејм некој добар и траен парфем да ми препорачате? До кај 1000 денари, за посекојдневна употреба.. Инаку моментално го имам

И сум доста задоволен

И овој исто така

Ама од него ИЧ не сум задоволен. За 2-3 саати исто ко да не си прснал.
Јас би ти го препорачала DeMARCO oд Oriflame.. Нема да погрешиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom