Парфеми

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Eве ви линкче каде можете да проверите за трајноста на парфемите. Инаку за трајноста на парфемите има премногу фактори што можат да влијаат. Како прво треба да ви биде јасно дека секој човек има различен состав на кожата така што еден парфем кај некои луѓе може да трае и повеќе од еден ден, додека пак истиот парфем кај друг човек може да трае само час или два.
Така да затоа постојат тестери по парфимериите за да си најдете кој парфем соодветсвува со вашата кожа.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Џордани се добри исто , Flamboyant мислам беше и тој е добар.
Flamboyant го имаш користено?
Планирам да го купам, ама ми е страв да не трае многу кратко, досега немам купено парфем од Авон и Орифлејм.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Flamboyant го имаш користено?
Планирам да го купам, ама ми е страв да не трае многу кратко, досега немам купено парфем од Авон и Орифлејм.
Flamboyant не го имам користено за еден другар го порача брат ми ама добар е како што викаше тој .. од Џордани има братми еден кафеав тој е добар.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Flamboyant не го имам користено за еден другар го порача брат ми ама добар е како што викаше тој .. од Џордани има братми еден кафеав тој е добар.
Мирисот ми се бендиса мене.Општо парфемите од Орифлеим траат долго или само 2-3 часа?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Мирисот ми се бендиса мене.Општо парфемите од Орифлеим траат долго или само 2-3 часа?
да ти кажам право не сум баш некој љубител на парфеми али овој Волјум од орифлејм е многу добар и трае многу .

L

Löwe

Гостин
Од Авон/Орифлејм некој добар и траен парфем да ми препорачате? До кај 1000 денари, за посекојдневна употреба.. Инаку моментално го имам

И сум доста задоволен

И овој исто така

Ама од него ИЧ не сум задоволен. За 2-3 саати исто ко да не си прснал.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Дечки има некој земано парфем од типот што ја држи групата на фејсбук (Парфеми по најповолни цени)? Гледам пишува сите се по 1500 денари, а демек оригинали

Член од
9 февруари 2013
Мислења
68
Поени од реакции
41

Овие три ми се омилени , како прво многу се трајни , како второ мирисаат мммм прекрасно , како трето не се многу скапи . Им ги препорачувам на секое машко . (моментално го користам првиот ) :D

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563

Овој го имам и ми е омилен! Мислам на парфемот а не на Џастин! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Член од
23 март 2011
Мислења
1.170
Поени од реакции
1.052
Арманито го рангирам меѓу најдобрите парфеми.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 10:53 ---

Каде поточно во БГ? Кој град кое место? Или на Фришоп?
jas go koristam istiot Architekt od oriflame i dobar e

Kajgana Shop

На врв Bottom