Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
315179830.jpg
(y)

Maлиција ставам одвреме навреме кога треба на некоја свечаност да се оди (свадба или слично нешто). Добар е.

Hugo Boss, One Milion, Davidoff, Armani Code, Acqua di gio, 212 vip, Bvlgari ги чувам само за специјални моменти, а инаку овој Perceive го добив за роденден, многу убав парфем за секојдневна употреба а и е доста ефтин.
Perceive.jpg

Релативно ефтин парфем кој вреди секој денар. Може не е престиж како Хуго Бос и слични, ама дефитивно парфем кој трае подолго време, и е опасен тригер за женски. Кеш, за мене еден и единствен, го користам веќе година ипол, од женска страна само прашања кој е парфемов и пофалби за него.
la-rive-cash-90-ml.jpg

Релативно ефтин парфем кој вреди секој денар. Може не е престиж како Хуго Бос и слични, ама дефитивно парфем кој трае подолго време, и е опасен тригер за женски. Кеш, за мене еден и единствен, го користам веќе година ипол, од женска страна само прашања кој е парфемов и пофалби за него.
la-rive-cash-90-ml.jpg
Kolki mu e cenata?

Poison, Naomi Campbell, musk.. perfume oil, Cindy Crawford и Perceive од Aвон .. Од машките парфеми омилени ми се: Scuderia Ferrari, Armani code i 1 million Paco Rabanne.
--- надополнето: 22 февруари 2013 во 19:35 ---
Од Авон/Орифлејм некој добар и траен парфем да ми препорачате? До кај 1000 денари, за посекојдневна употреба.. Инаку моментално го имам
images

И сум доста задоволен

И овој исто така
images

Ама од него ИЧ не сум задоволен. За 2-3 саати исто ко да не си прснал.
Јас би ти го препорачала DeMARCO oд Oriflame.. Нема да погрешиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom