Значи не ми се верува, едноставно не ми се верува. Организираат протест против скапа струја во Бугарија, и добиваш тема - каде е Македончето. Ај остај насловов, туку скоро сите постови од Македонци се фалби за Бугарите, алал да им е, нас за к*р не не бива и тн.
Мислам, најсериозно не можам да поверувам.
Еве да ве просветлам:
Во Република Македонија уште летоска почнаа ГРАЃАНСКИ протести против поскапувањето на струјата, онака убаво Регулаторна кога ни го честиташе 2 август. Бевме неколку луѓе од форумов, кај бевте вие сега што објаснувате дека така треба?! Не ли ви е срам бре? Како сакате да успеат граѓански протести кога сами од старт вие ги дисквалификувате како вакви или онакви? Мислите Бугариве се замарале за такви баналии? Мислите ги боли ташак кој каде работи за лелелелелеле случајно отказ да не добие? Или па седел дома Фми и си рекол: иако ми е прескапа струјава, оној лево што протестира не ми се свиѓа, го поврзуваат со опозиција, епа не излегувам на протест?
Овие прашања кога ќе си ги одговорите, тогаш ќе ви стане јасно што прави Македончето.
Нездрава работа еееееј, каков народ
А за постапкава на Бојко, без разлика дали е популистичка или не, секоја чест! Така се однесува достоинствен политичар

(и покрај тоа што не можам да го смислам човекот, постапката е за восхит). А кај нас МВР КРИЕШЕ УБИСТВО на плоштад што припадник на МВР го изврши. Еееееееј МВР убива дете и ја слушаш госпожа бркоња кај што кажува дека немало зошто она да поднесува оставка

Абе бегај ајде бе..