Големо его = мал пенис?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
115
Сигурно ви е позната следнава ситуација:

Куп фраери собрани на забава, сите зборуваат, но еден од нив е посебно впечатлив. Наметливо се шегува со сите девојки, им се набацува, се матка наваму-натаму, а надвор сигурно го чека некој бесен автомобил... Едноставно - крева врева.
Дали ваквото однесување е некаква компензација за немоќта која се крие во неговите панталони?

Во повеќето случаи поголемата доминација и наметливост кај мажите е производ на нивните мали пениси. Или, колку е тој погласен - толку му е помал. Секако, ова не важи баш за секој фраер кој остава впечаток на гласен и доминантен момак.

Иако не баш на сите им е важен пенисот и неговата големинa, немојте да се изненадите кога ќе дојде време за секс ваквиот егоист да се покаже како себичен и лош љубовник.

Па што мислите? Има ли вистина во сето ова?:raz:

Бич после колумниве те читам. се нешо пениси ти се вртат у глаа. се зезам...

Барем јас мислам, во повеќе случаи, да. Да беше за женско вакво нешо, ќе зборев ама не сум сртенал такво нешо. Барем сад за сад... :pos:

Ne mozam od zenska gledna tocka da kazam dali ima vistina ili ne posto hromozomite ne mi go dozvoluvaat toa :)
Apropo na temava, imam edna reklama u PC, kao bilbord, za Bentley ili BMW, ne sum siguren i sloganot e: The Best Penis Extension Money Can Buy!
Mislam deka takvo "rasfrluvanje" pocesto e rezultat na slaba psiha, poraz na licno pole ( duhovno, emocionalno, vo gro slucai i seksualno ). Verovatno ima i nekoja vistina vo temava sto ja napisa, sepak vie zenskite so vasata intuicija, da ne recam iskustvo so vakvi "fraeri" imate poveke da kazete na temata. Masko sum, ne sum bogat ( middle-class ), 22, TICO vozam, zuto ko papagal. Ne sum nametliv, zabaven sum, mi kazale deka imam smisla za humor... ponekogas se shetam so pistol u race i cetka za zabi u usta... mozda ste me videle... devojki, navalete :)

Мене мал ми е бе..:icon_roll

Ама па и егото ми е големо..

ДРЖИТ ВОДА ТЕОРИЈАНА, КАТЕНЦЕ! ;)

Krevanjeto vreva.. nema vrska so dimenziite u pantaloni.. kao sho toa bi go narekla ti.Ako te zanima.. zemi i probaj gi site sho krevaat vreva a? :)) Moe licno mislenje e deka krevanjeto vreva e odraz na karakter.. a ne na dimenziite... ako se uverish u sprotivnoto.. demantiraj me :)

Нормално. Ја имам супер его, и сум најгласен, и најенергичен и ми е 7,8цм во полна ерекција..

Сериозно да зборам, Катја, грешка ти е размислувањето, бидејќи ниту еден со мало куре не може да има големо его и самодоверба. Размисли.:pishtoldz

то немат врска, дебил си е дебил без оглед на големината и дебелината на таквото
имат м'жи шо не се цепет, а имеет мали и т'нки

Ne mora da znaci ... iako da ima dosta slucaevo sto sum slusnal ... ali ipak mislam deka egoto so toa dali e dobra ili los u krevet ili dali imal mal ili golem nema nekoja povrzanost!

The`bItCh напиша:
Сигурно ви е позната следнава ситуација:

Куп фраери собрани на забава, сите зборуваат, но еден од нив е посебно впечатлив. Наметливо се шегува со сите девојки, им се набацува, се матка наваму-натаму, а надвор сигурно го чека некој бесен автомобил... Едноставно - крева врева.
Дали ваквото однесување е некаква компензација за немоќта која се крие во неговите панталони?
Поконкретно, наметливо се шегува секој маж кој што сака да закачи нешто. Ако дреме ко мисир, стои ко муле или блене ко теле сигурно нема девојките да му се фрлат во прегратки "Твоја сум, еби ме". Ако го чека бесен автомобил тоа му е плус шанса дека ќе закачи нешто, едноставно жените сакаат бесни автомобили.

Начинот на однесување не верувам дека може да ја одреди големината на она што некој го има во гаќи. А совет за сите женски, да си бидете мирни и да се осигурате на време:-Ако ви се стори сомнетелен некој што „крева преголема врева”, засукајте ракавот и брцнете му в гаќи, па проверете си!:pos::lud:

zavisi zavisi do negde e tachno ova sho go kaza ama do negde pa uopshte ne e !!! jas na primer sum glasen neam sram ostavam uvek vpechatok kaj devojka sho prv pat ke ja vidam priogam praaam moabet so site itn itv ama ne mi e mal!!!

Точна е констатацијава, јас имам големо его и затоа пати мојот онаквенко. Тоа е тоа. Суровост. :)

Koga bev mal nogu bev palav gi zakacav zenskite ama so tek na vremeto se poveke se smiruvam,se smiruvam ...si cekam od strana da padne nesto ako treba i kolata ke ja prodadam samo da drzi teorijata :pos:

p.s I so ako ima penis 27cm so ynaci oti e dobar u krevet li?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom