- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.620
- Поени од реакции
- 5.259
Who cares???Зошто да немаме?
Ги чувствуваме за блиски, вас не..
Who cares???Зошто да немаме?
Ги чувствуваме за блиски, вас не..
Затоа што имаме природен нагон за повраќање од таквите како васЗошто имате рефлексирачки одбранбен систем за србите?
Можеби великден се случило за да ти мислиш така??а тој што не му се чита да си ја затвори страната и да си чита друга тема а?
преку такво од пацифисти
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 01:08 ---
го знаеме оддамна ама после велигден ептен ни е јасно
Какви се тие како мене?Затоа што имаме природен нагон за повраќање од таквите како вас
Исти како тие што излегоа на протест да бранат убијци.Какви се тие како мене?
Значи лично е? Затоа што тебе ти се случило нешто треба да се жртвуваат два народи??Знам убаво.И на своја кожа осетено.
Не сум излегол, и не ги подржувамИсти како тие што излегоа на протест да бранат убијци.
Па што прашуваш тогаш.Who cares???
велигден со Г имаш печатна грешкаМожеби великден се случило за да ти мислиш така??
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 01:11 ---
Какви се тие како мене?
Убав јазик имаш , пробај подлизни си го газот со него. Не ми ги чупај оревиве на форумов ќе те молам, ги читам твоите постови 2 страни наназад и гледам дека со сите вака разговараш, а нема кој да те затне. Благодарам на разбирањето.а тој што не му се чита да си ја затвори страната и да си чита друга тема а?
преку такво од пацифисти
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 01:08 ---
го знаеме оддамна ама после велигден ептен ни е јасно
убаво што не ги поддржа браво имаш здрав разумЗначи лично е? Затоа што тебе ти се случило нешто треба да се жртвуваат два народи??
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 01:14 ---
Не сум излегол, и не ги подржувам
и сеа као ти мн заебан па ке ме затнеш?Убав јазик имаш , пробај подлизни си го газот со него. Не ми ги чупај оревиве на форумов ќе те молам, ги читам твоите постови 2 страни наназад и гледам дека со сите вака разговараш, а нема кој да те затне. Благодарам на разбирањето.
Кој знае, можеби...мотивот е јасен, целта постигната.....белигден со Г имаш печатна грешка
и да сигурно каури ги убија децата а на овие бербериве и подрумџииве им подметнаа ДНК
Да.убаво што не ги поддржа браво имаш здрав разум
е сега остави да му обајасниме на твердоглавиот дарди и не се мешај
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 01:16 ---
и сеа као ти мн заебам па ке ме затнеш?
Што да му објасните на Дарди????убаво што не ги поддржа браво имаш здрав разум
е сега остави да му обајасниме на твердоглавиот дарди и не се мешај
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 01:16 ---
и сеа као ти мн заебан па ке ме затнеш?
Видиш, полека сфаќаш.Што да му објасните на Дарди????
Дека србите се добри, а ние албанците се обидуваме да ги зацрниме???
Не треба.Иако нашата генерација е веќе жртва,за жал.Но за овој муабет,јас лично сметам дека е веќе доцна.Ја поздравувам твојата јалова иницијатива за помирување,но форумов сепак нема влијание во реалниот живот,и сметам дека ти си загубен романтичар со некои погрешни идеали.И проблемот е што си "црна овца" меѓу своите.Значи лично е? Затоа што тебе ти се случило нешто треба да се жртвуваат два народи??