Кајги радивцево ти е една од најдобрите работи што ти се случила во последно време
Се радував кога дипломирав, али во моментов се би дал пак да се вратам во клупите

Ти ебам, си викам бар некој период ќе поспијам повеќе дури не најдам работа...
Кое поспивање бре, се будам ко вампир секој ден, а навечер неможам да заспијам со саати...
Работа?

Wtf is this shit?
Најбаран смер бил во светот, мојот смер... Али заборавиле да ми кажат дека смерот е баран во
СТРАНСТВО, но во Македонија незнаат ни дека постои

Али курац, нема пари ни до странство да се отиде, ќе се чека шансата тука. Единствена паметна работа што ја кажал Јанко, "Не е поентата да успееш во странство таму секако ќе најдеш работа, јунак си ако успееш во државава...".
САФ едно време пееа ....
сакаш било каде ама и таму нема место...
Легенди, конечно се соживувам во песната

Али јебига, дур се најде било што, си пецкам некоја приватна работа, колку е толку е, за еден човек доста е, затоа немало бракови склучени до 25 години, па нормално дека ќе нема

Брак меѓу младиве сега се склучува само ако девојката инцидентно останала бремена

Ете така веќе се заеба еден дечко од наше маало. Исто пред некое време гледам дека и првата женска веќе има дете
Рано е за мене... 
Периодов конечно се соочив со доктУрите.
Неколку ноќи по ред се осеќав ко пред умирање срцево ми лупаше ко ненормално, пас после толку години мака со срцето, отидов да видам што-како. И ми викаат се е одлично, а уште имам проблеми...

Ќе да е до фактот дека нема утакмици и ќе умрам дур да почне првенството. Среќа во среда има пријателска, па да наполниме малце батериите

Утакмициве во овој период ги заменив со планининарење

Падна договорот секој понеделникб идеме до средно, секој викенд одиме до крстот по козјите патеки.
Се исфорсирав у пм, јас до средно едвај се качував, а во саботата до крстот по тоа патеките којзачки

Душа оставив, али успеав

Надоле каков шпринт сме мавале, никој не одеше по тој пат, само ние како улави. Сепак со еден твој член од форумов неможев да се носам

Се шлапна дечкото, го мава адреналин и до Охрид ќе трча ако треба

За некој саат тргаме пак

Амбициите растат, ја напаѓаме Матка во брзо време, а планот е негде во Октомври да ја поминеме цела Македонија по планинските патеки

Каква дискусија се водеше вчера, за борби за волци...

Ќе ни бидат доволни секири или не, прашање е сега?

Убав ми е периодов, се печали некоја пара, шетам секој ден, смеата на највисоко ниво, се љуљаме на љуљашки бар 2 пати неделно итн

Али прашање на време е кога ќе ме лупне монотонија, којзнае што фикс диеа ќе имаме по идејава со планинарењето
П.с. си лапнав кладба за ишлери

Ќе се кладеле со мене за Напредок и братот, алооо имам диплома за имитирање на такви клипови
Еве ти и песна ко за крај.
Конечно си ја најдов серијата што ја гледав пред некои 8 години