Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Јас многу сакам досадни девојки,цело време да ми збори,верувај ретки се оние машки а не знам дали воопшто ги има,што нејкат (досадни) девојки ;)
Јас па мислев машките дека бегат од досадни девојки :facepalm:

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870

RexDeus

Просветлен
Член од
14 февруари 2013
Мислења
27
Поени од реакции
16
Абе да не биде претерано,да има смисла,инаку ние машките нејкеме многу срамешливи девојки :)
Види....тоа "ние" замени го со "јас" и ќе може некако да ти помине постот.
Ќе те видам после една година врска колку ќе сакаш постојано да ти се јавува. ;)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Абе јас од секогаш сум сакал кога некоја девојка ме "замара",дали ми се свига или не ,сакам да ме замараат :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Да бе, како само ме откри еј!! Ја сум чехот и сега ми е криво што не ја легнав другаркати! :tapp:
Ниеден Чех не збори олку добро македонски, па да го учел со години. Некој друг лик си.

Член од
25 мај 2012
Мислења
25
Поени од реакции
16
Дефиниција за досадна женска/ дечко ?
Дали ако му пишувам пораки секој ден на некое машко со кое уште не сум во врска, му вршам притисок ?
По дефиниција му вршиш притисок.
Мал совет: ако сакаш нешто повеќе направи пауза барем од една недела да не контактираш со него. Така можеби ќе провоцираш реакција од типот да превземе нешто.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Дефиниција за досадна женска/ дечко ?
Дали ако му пишувам пораки секој ден на некое машко со кое уште не сум во врска, му вршам притисок ?
Во принцип ДА.

Иако кога сакаш некој, се’ ти е слатко и мило, ништо не ти пречи. Ама тоа повеќе важи за женскиот род.
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 23:37 ---
Ај совет ако може. Се смував со девојката која ја брка мој најдобар другар. Девојчево многу јасно ми рече дека со него не сака ништо да има, ама тој ништо не знае(се сомнева,да). Е сеа, како да постапам не знам,а да не се налути, дали да му кажам јас што биднало, или таа да му рече дека не сака со него ништо да нема.
Како би реагирал ти да си на негово место? Би сакал ли да чуеш дека најдобриот другар ти се смувал со некоја што ти се допаѓа?

Член од
14 јануари 2013
Мислења
81
Поени од реакции
16
ajde jas edno prasanje da postavam zosto nekoi maski se nevnimatelni , na primer eve decko mi nikogas ne znae da me iznenadi i da bide romanticen i vnimatelen seg za valentin nisto ne mi kupi ne me svakajte pogreshno no ne e celta da se kupi nesto nego vnimanieto , i toa strasno me nervira taka e i za godidhnina i mn mi paga krivo sto taka pravi a znam deka me saka no nemozam da go svatam zosto e takov... :confused:

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
ajde jas edno prasanje da postavam zosto nekoi maski se nevnimatelni , na primer eve decko mi nikogas ne znae da me iznenadi i da bide romanticen i vnimatelen seg za valentin nisto ne mi kupi ne me svakajte pogreshno no ne e celta da se kupi nesto nego vnimanieto , i toa strasno me nervira taka e i za godidhnina i mn mi paga krivo sto taka pravi a znam deka me saka no nemozam da go svatam zosto e takov... :confused:
Не толку оддамна мажите биле мажи,годишници славеле само луѓето во брак,а пак за св.Валентајн појма немале што е тоа,можда дечкото си е олд скул и тоа е тоа.Сеа ако и за роденден не ти купува ништо е веќе си имате проблем :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.041
За тоа што за Валентајн не ти земал ништо... Можда не го сака тој празник. Има многу луѓе што не го слават и не го сакаат тој празник. А тоа за годишнина е друга работа. Колку години сте заедно?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Слободно фани си ја за женска... Ама слободно се опрости од другаро...
Ах бе Луки традиционалисту еден, двајца мои поранешни другари имаа слична сапуница и денеска си живеат добро.
Прво едниот одеше со девојката неколку недели или месеци (релативно краток период), после раскинаа некој период и истата девојка почна да се гледа со другиот со кого се заедно до ден денешен во брак со деца и сите нишани.
Дури и се канат заедно на вечери, свадби, крштевки и слично.
Ти се загрижи оти му била симпатија на другарот и оти прв си ја видел и бендисал, небаре се работи за лубеница па ќе се лути.
Ако си се бендисуваат младите тогаш нека си бидат заедно, на овој корпосаниот може ќе му биде непријатно некое време и нема да излегува со него, но покасно ќе се смират пак.
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 11:15 ---
Можи нема фатено на спортска оддамна. :unsure:
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 11:18 ---
Како би реагирал ти да си на негово место? Би сакал ли да чуеш дека најдобриот другар ти се смувал со некоја што ти се допаѓа?
Ангелино ти стегнав лајк за првото, за ова не се согласувам.
Мене ми се допаѓа Порше Карера, тоа значи дека никој од другарите не треба да купи? :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom