- Член од
- 8 јуни 2012
- Мислења
- 374
- Поени од реакции
- 830
Јас па мислев машките дека бегат од досадни девојкиЈас многу сакам досадни девојки,цело време да ми збори,верувај ретки се оние машки а не знам дали воопшто ги има,што нејкат (досадни) девојки![]()
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Јас па мислев машките дека бегат од досадни девојкиЈас многу сакам досадни девојки,цело време да ми збори,верувај ретки се оние машки а не знам дали воопшто ги има,што нејкат (досадни) девојки![]()
Абе да не биде претерано,да има смисла,инаку ние машките нејкеме многу срамешливи девојкиЈас па мислев машките дека бегат од досадни девојки![]()
Види....тоа "ние" замени го со "јас" и ќе може некако да ти помине постот.Абе да не биде претерано,да има смисла,инаку ние машките нејкеме многу срамешливи девојки![]()
Ниеден Чех не збори олку добро македонски, па да го учел со години. Некој друг лик си.Да бе, како само ме откри еј!! Ја сум чехот и сега ми е криво што не ја легнав другаркати!![]()
На 17-18 години треба да биде хормонална бомба .... ти мислиш дека мувачи се проблемот ? не ме јеби ...дали за девојче од 17,5 години се мн 5 мувачи / драпачи ?
По дефиниција му вршиш притисок.Дефиниција за досадна женска/ дечко ?
Дали ако му пишувам пораки секој ден на некое машко со кое уште не сум во врска, му вршам притисок ?
6 се многу, 5 не се многу. 5,5 се таман.дали за девојче од 17,5 години се мн 5 мувачи / драпачи ?
Зависи од човек до човек, за мене на пример не е нормално да има толку малку.дали за девојче од 17,5 години се мн 5 мувачи / драпачи ?
Во принцип ДА.Дефиниција за досадна женска/ дечко ?
Дали ако му пишувам пораки секој ден на некое машко со кое уште не сум во врска, му вршам притисок ?
Како би реагирал ти да си на негово место? Би сакал ли да чуеш дека најдобриот другар ти се смувал со некоја што ти се допаѓа?Ај совет ако може. Се смував со девојката која ја брка мој најдобар другар. Девојчево многу јасно ми рече дека со него не сака ништо да има, ама тој ништо не знае(се сомнева,да). Е сеа, како да постапам не знам,а да не се налути, дали да му кажам јас што биднало, или таа да му рече дека не сака со него ништо да нема.
Не толку оддамна мажите биле мажи,годишници славеле само луѓето во брак,а пак за св.Валентајн појма немале што е тоа,можда дечкото си е олд скул и тоа е тоа.Сеа ако и за роденден не ти купува ништо е веќе си имате проблемajde jas edno prasanje da postavam zosto nekoi maski se nevnimatelni , na primer eve decko mi nikogas ne znae da me iznenadi i da bide romanticen i vnimatelen seg za valentin nisto ne mi kupi ne me svakajte pogreshno no ne e celta da se kupi nesto nego vnimanieto , i toa strasno me nervira taka e i za godidhnina i mn mi paga krivo sto taka pravi a znam deka me saka no nemozam da go svatam zosto e takov...![]()
За тоа што за Валентајн не ти земал ништо... Можда не го сака тој празник. Има многу луѓе што не го слават и не го сакаат тој празник. А тоа за годишнина е друга работа. Колку години сте заедно?ajde jas edno prasanje da postavam zosto nekoi maski se nevnimatelni , na primer eve decko mi nikogas ne znae da me iznenadi i da bide romanticen i vnimatelen seg za valentin nisto ne mi kupi ne me svakajte pogreshno no ne e celta da se kupi nesto nego vnimanieto , i toa strasno me nervira taka e i za godidhnina i mn mi paga krivo sto taka pravi a znam deka me saka no nemozam da go svatam zosto e takov...![]()
Ах бе Луки традиционалисту еден, двајца мои поранешни другари имаа слична сапуница и денеска си живеат добро.Слободно фани си ја за женска... Ама слободно се опрости од другаро...
Можи нема фатено на спортска оддамна.ajde jas edno prasanje da postavam zosto nekoi maski se nevnimatelni , na primer eve decko mi nikogas ne znae da me iznenadi i da bide romanticen i vnimatelen seg za valentin nisto ne mi kupi ne me svakajte pogreshno no ne e celta da se kupi nesto nego vnimanieto , i toa strasno me nervira taka e i za godidhnina i mn mi paga krivo sto taka pravi a znam deka me saka no nemozam da go svatam zosto e takov...![]()
Ангелино ти стегнав лајк за првото, за ова не се согласувам.Како би реагирал ти да си на негово место? Би сакал ли да чуеш дека најдобриот другар ти се смувал со некоја што ти се допаѓа?