Samsung Galaxy S III или iPhone 5?

• Креатор на темата Креатор на темата Prilep4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Koristam android ;) armv6 ....i da najdam igra za armv6 shansite da ja instaliram kako so treba se 50-50
Колку пари, толку музика :)
Земи си поскап андроид и игрите од прва ќе ги инсталираш како шо треба, нема да биде 50-50 :D

Уште какви ли не глупости ќе прочитам во темава, сега и ZTE е подобро од Aplle :pos:
Вака размислуваат само тие што неможат да си дозволат iPhone :D
Прво научи се да пишуваш барем некои зборови на англиски, после коментирај.

Користам Галакси С3, а брат ми има Ајфон 5, и можам да кажам дека на мене подобро ми лега галаксито- поголем екран, андроид, подобра камера и ред други работи. Е сега некои викаат многу е голем, е голем е и на мене ми беше голем кога го купив, но сега кога го земам во рака Ајфон 4 ми изгледа како мала играчка во споредба до Галаксито. Јас би избрал Галакси С3, но сепак секој со свој вкус.

Користам Галакси С3, а брат ми има Ајфон 5, и можам да кажам дека на мене подобро ми лега галаксито- поголем екран, андроид, подобра камера и ред други работи. Е сега некои викаат многу е голем, е голем е и на мене ми беше голем кога го купив, но сега кога го земам во рака Ајфон 4 ми изгледа како мала играчка во споредба до Галаксито. Јас би избрал Галакси С3, но сепак секој со свој вкус.
Истото ми се дешаваше и мене брат ми има HTC Wildfire и препорачувам кој и да се двоуми дали да купи Галакси или Ајфон 5 нема да се зафркне ако земе Галакси тоа е провероно !!!

Истото ми се дешаваше и мене брат ми има HTC Wildfire и препорачувам кој и да се двоуми дали да купи Галакси или Ајфон 5 нема да се зафркне ако земе Галакси тоа е провероно !!!

Каква врска има со хтц-то на брат ти ова? :cautious:

Користам Галакси С3, а брат ми има Ајфон 5, и можам да кажам дека на мене подобро ми лега галаксито- поголем екран, андроид, подобра камера и ред други работи.

Нешто грешка да не си, 5ката има подобра камера, докажано на многу тестови и ривјуа (вклучувајќи го и најверодостојниот - GSMArena).

И како можеш да кажеш дека Андроидот е подобар, исто како да споредуваш јаболки и круши?!?!?

retardirano e da sporeduvate dva razlicni telefoni so dva kompletno razlicni operativni sistemi. Edinstven nacin da se sporedat e hardverski i nisto vise, sve drugo e mlatenje prazna slama.

retardirano e da sporeduvate dva razlicni telefoni so dva kompletno razlicni operativni sistemi. Edinstven nacin da se sporedat e hardverski i nisto vise, sve drugo e mlatenje prazna slama.
Па и хардверски џабе е ... андроидот секогаш ќе има масивен хардвер кој донекаде и џабе го има, неоптимизиран е ... не е се до хардверот има нешто и во софтверот

Па и хардверски џабе е ... андроидот секогаш ќе има масивен хардвер кој донекаде и џабе го има, неоптимизиран е ... не е се до хардверот има нешто и во софтверот

ova e isto kako temana dizel vs benzin druze, ne se izlaga na kraj :D nekoj saka golem ekran nekoj ios nekoj ubava kamera, ne se naogja krajot

За софтверот не се дискутира, прашање е на вкусови. А хардверот на Епл е КокаКола во споредба со останатите.

Абе излишна е целата тема и споредбата, него дека мора да форум да се има таква тема, во спротивно не го бидува.

За софтверот не се дискутира, прашање е на вкусови. А хардверот на Епл е КокаКола во споредба со останатите.
fuckthat.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom