Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Добро е, ти дошол умот, among with the moon.:icon_mrgr:

Ти бе, би имал оптимизам да ти кажат: ај те молам напрај за денес рајсчикенкоконаткари, распбери донатс и чизкејк и седнеш, се ебааш у куња и полсем у пролази заграбиш шундирле и ти се рече, а бе, добив пред малку. Послем, да посакаш Ајспит фоли и да ти се најават куп гости, а вечер да ттеба да идеш на друго место да решаваш проблем со текстуални несфаќања, а да успут се ливерпулисаш??

Во 16 играме ама на СК + веројатно само второ полувреме ќе не даваат, пошто пишува во 15 часот Сити, во 16 Ливерпул....

Мамката мрсна. Чекај, а да не е згрешка на СК+??

Надежта последна умира...јас знам, имаше другар ми баба Надежда. Последна умре.

Ти бе, би имал оптимизам да ти кажат: ај те молам напрај за денес рајсчикенкоконаткари, распбери донатс и чизкејк и седнеш, се ебааш у куња и полсем у пролази заграбиш шундирле и ти се рече, а бе, добив пред малку. Послем, да посакаш Ајспит фоли и да ти се најават куп гости, а вечер да ттеба да идеш на друго место да решаваш проблем со текстуални несфаќања, а да успут се ливерпулисаш??
.

Tе поздравувам за коментаров, оти го „нагоди“.
Тотално точна дијагноза кога се јавува објективизам, кога се јавува песимизам.

И кога престанува да постои несфатливо непоткрепениот оптимизам.

Tе поздравувам за коментаров, оти го „нагоди“.
Тотално точна дијагноза кога се јавува објективизам, кога се јавува песимизам.

И кога престанува да постои несфатливо непоткрепениот оптимизам.
Ливерпулисање=ракијашење

Песимизам е: има добиено, а немое у момент да го испуши.
Непоткрепен оптимизам е: ќе нема да дојдат гостите и децата ќе заспијат рано поред да треба да излезеш.

Оптимизам е: шваљерката нема добиено, па бар некаде ќе пријдеш тамам :)
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 15:50 ---
П.С. Значи утре у Четири поладне, а?

Треба:
1. Да се провери кој и каде и како ќе ја дава цела утакмица.
2. Да се испее YNWA вечер у лифт да се поразбудат комшии
3. да и се клаи на некоја
4. Да се уплати на кец и триплус
5. Да се клај на некоја (два пати де)
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 17:35 ---
Peja989

look see
http://www.port.hr/nogomet_-_premie...i/films.film_page?i_perf_id=6958470&i_where=1

me confused

Абе види вака, сите се лоботомирани очигледно: Џерард,Кени, Кара, Алонсо, навивачите, само некои не се очигледно :D :D

Alright. Така нека е.

Којзнае дали ќе го променевте мислењето ако ете, случајно, Алонсо изјавеше дека Роџерс треба надвор. Но, Ок.

Табелата лаже, фудбалерите со осмолетка едвај завршена не лажат. Исто и јас, неписмен и лоботомиран, напразно зборувам. Пуста табела, колку може илузорна да биде.

Бидејќи веќе не гледам разлика меѓу вас и навивачите на ManUre, ви ветувам, дека следен пат кога ќе комуницирам со вас, ќе биде денот кога Роџерс, по кој и да е основ, ќе го напушти клубот, и ќе ве прашам:

до кај ви е трпението?

Alright. Така нека е.

Којзнае дали ќе го променевте мислењето ако ете, случајно, Алонсо изјавеше дека Роџерс треба надвор. Но, Ок.

Табелата лаже, фудбалерите со осмолетка едвај завршена не лажат. Исто и јас, неписмен и лоботомиран, напразно зборувам. Пуста табела, колку може илузорна да биде.

Бидејќи веќе не гледам разлика меѓу вас и навивачите на ManUre, ви ветувам, дека следен пат кога ќе комуницирам со вас, ќе биде денот кога Роџерс, по кој и да е основ, ќе го напушти клубот, и ќе ве прашам:

до кај ви е трпението?
Не бе, ти комуницирај си со нас. Не е греда.
Само, не се лути ако ние оставаме можност Роџо да е на прав пат. Споро и полека. Ама на прав пат.
Ако пак е крив правецот. Јас прф ќе речам, офлеле. не беф право.

Ама ако не успее. Или сам си отиде. А ако остане до крај на сезона 2014 и напрај успех. Ондак, ти идаш навака и ја ти бирам бирцуз, ефтин де, да честиш.

Alright. Така нека е.

до кај ви е трпението?
Убо ти кажа дивајдерот, ние му оставаме простор на Роџерс да успее за разлика од тебе (уште незнам зошто е така), а комуницирањето овде со нас, си е твоја работа, ако сметаш оти ние сме толку лоботомирани не пишувај. И врати го аватарот назад :D

Sto bi znacelo nie sme cela utakmica?! Taka?
би требало!

ЧЕ ГИ МАЧКАМЕ? ЧЕ ГИ МАЧКАМЕ!!!
ЧЕ ГИ ЈАДЕМЕ? ЧЕ ГИ ЈАДЕМЕ!!!
ЛИИИИИИИ ВЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРР ПУУУУУУУУУЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!! ајде денеска една рутинска победа. роџо ја направи глпоста на минатиот натпревар, па си велам дека го потроши идиотизмот за месецов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom