Прашање до жените

Тета јас англискио слабо го владеам, оти ем ретко го користам, ем неам никаков сертификат за него. :(:(

Тета, јас мислев знам англиски, амо твојо и на дивајдер не го разбирам. И не сакам да го разберм-не ми објаснувајте.

Ти затоа ли велиш дека нашиве моми имаат проблеми со јазикот (мислам на оние во Дубаи)?:sneaky:

Хехехехе....

Шала на страна она што го кажав за Дубаи не е заебанција. Секс индустријата во Дубаи не е играчка. Се ова што дечкиве го спомнуваат овде и многу многу „поинтересни“ работи таму се случуваат. За некој работи треба да има култура/некултура за да може да се изведат како треба. Нашите моми се далеку од тоа.

Тета, јас мислев знам англиски, амо твојо и на дивајдер не го разбирам. И не сакам да го разберм-не ми објаснувајте.

Сакаш да кажеш дека си по терн и урнек на правната рамка за секс во Washington DC?

Строго мисионерски? Без додатно пипкање?

Еднаш глеав слики у јевреј махалата у Бруклин, сликано кај хасидиците, се сушеа чаршави со дупка на среде.
Ебате, се ебеле без да се допрат. Не смееле. па затоа, гнснио жидов и клавал преку цело тело на женцката јуда чаршав и во дупката на чаршавот тоарал ли тоарал.

Гнси.

П.С. И тоа само за децопраење.
Инаку, тие истите не переле судови и прибор за јадење. Прљаво било така. Само убаво го триеле со крпи.

Сакаш да кажеш дека си по терн и урнек на правната рамка за секс во Washington DC?

Строго мисионерски? Без додатно пипкање?

Еднаш глеав слики у јевреј махалата у Бруклин, сликано кај хасидиците, се сушеа чаршави со дупка на среде.
Ебате, се ебеле без да се допрат. Не смееле. па затоа, гнснио жидов и клавал преку цело тело на женцката јуда чаршав и во дупката на чаршавот тоарал ли тоарал.

Гнси.

П.С. И тоа само за децопраење.
Инаку, тие истите не переле судови и прибор за јадење. Прљаво било така. Само убаво го триеле со крпи.

Имам другар што работи во болница, он што ми има кажувано за нив, нивните жени таму си прават мераци

Luki Junior ти тоа бараш од наши моми? Биди среќен ако некоја прифати golden shower и тоа она на тебе да ти даде. За такви работи пут под ноге релација исток запад

pa oni se princezi ti sakas niv da im pravis golden shower ? :pos:

ako razmislis po dobro, tia sto sakaat dominacija vrz mazot moze da go probat......:D (ako najdat takov) :icon_mrgr:

Гери, ај молим те прво израчунај колку години имаш, па после дискутирај.

13 ипол? Или 14 годинки?

Батали, туку кажи си, зошто ли зошто оставате кошули тенки ленени недоткаени и на наолми одите во монопол?
Немате кондури?

Сериозно, која од вас преферира тетовирани мажи? И дали има, и ако има каде, тетоважа.

Дали женските сакаат мажи со опасен изглед?

Се ближи пролет па планирам да го извадам точакот од подрум и да се повозам на блискиот паркинг, ќе возам се додека во еден момент не одлучам да паднам директно со главата на цименто.
Има и далеку побезбедна варијанта, а тоа е да побарам од некој другар со боксирач на раката да ме закачи дирено над око и на тој начин да ми направи лузна.

Ме интересира дали женските ќе ги сакаат моите лузни?
Дали во мене од тој момент од грд нехаризматичен мрсул ќе почнат да гледаат заштитничка фигура?

Дали женските сакаат мажи со опасен изглед?

Се ближи пролет па планирам да го извадам точакот од подрум и да се повозам на блискиот паркинг, ќе возам се додека во еден момент не одлучам да паднам директно со главата на цименто.
Има и далеку побезбедна варијанта, а тоа е да побарам од некој другар со боксирач на раката да ме закачи дирено над око и на тој начин да ми направи лузна.

Ме интересира дали женските ќе ги сакаат моите лузни?
Дали во мене од тој момент од грд нехаризматичен мрсул ќе почнат да гледаат заштитничка фигура?

Nema potreba da se macis , mani ja glata od zid ,ama so posilno...glej fati dobar zalet ....so pogolema luzna , tolku poprivlecen ke bides.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom