Прашање до жените

Хахахаха :D, да бе Биттолчанец , како не знам, какво пуштАње такво сеќавАње :confused: ;)
Добар си, примаш зафрканции како маж. Не верувам дека толку те одбиваат :) или пак им се пушташ на погрешни
pipi.gif
:) да ти кажам искрено за мувканје лесно е али тешко е да задржис така да јас обишно одам кај погрешни женски пример одам кај оние кои се тежки за да фатиш а им пристапувам на начин како за муванје и затоа корпа кај нив си јадам ;):) а ти оти се криеш ајдеп риватна порака пишими не вака да ми се смејат сите (y)

:) да ти кажам искрено за мувканје лесно е али тешко е да задржис така да јас обишно одам кај погрешни женски пример одам кај оние кои се тежки за да фатиш а им пристапувам на начин како за муванје и затоа корпа кај нив си јадам ;):) а ти оти се криеш ајдеп риватна порака пишими не вака да ми се смејат сите (y)
Па те пофалив дека си издржлив на зезање, а ти сега тука ми бараш да се наоѓаме по сокаци :).
И шо ти е гајле ако ти се смеат? Важно нам ни е убаво :P

А за корпите, ти самиот си кажуваш дека на тешко-уловливи женски им пристапуваш како за мување и добиваш очекуван исход. Сликовито кажано, ти одиш облечен како Тошо Малерот а се претставуваш со „Јас сум Бонд. Џејмс Бонд.“ Така, јасно им е дека и не ти е баш битно како ќе заврши твојата точка „Македонски талент“. Ама ако, ти си играш и вежбаш тактики за да бидеш подготвен кога ќе ја пронајдеш Вистинската. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom