Прашање до жените

Ти Дивајдеру, шо боја ти е тангата?

Инаку до жените прашање: Какво е вашето мислење за тетоважи (на рамо)?
Обожавам тетоважи ... и многу повеќе ми го привлекуваат вниманието дечковиците со тетоважи (y)

@Луси_Лу

Еднаш направив моден пркршок. На цимерката и дојде дечкото, па моравме да се мавнеме од собата, и облеков бела кошула, а имав црн прслук. Страшен афродизијак за мажјаци да ти било! Се осеќав како гола да шетам :)

@Луси_Лу

Еднаш направив моден пркршок. На цимерката и дојде дечкото, па моравме да се мавнеме од собата, и облеков бела кошула, а имав црн прслук. Страшен афродизијак за мажјаци да ти било! Се осеќав како гола да шетам :)
Ангелина, по тебе ќе тргнам, и по тебе ќе одам, јас до сликите на твојот фејсбук профил да се докопам морам!

Ангелина, по тебе ќе тргнам, и по тебе ќе одам, јас до сликите на твојот фејсбук профил да се докопам морам!

Змејко, аман, тоа беше пред многу, многу години... На фб имам ја 4 ја 5 слики. едната е дури црно-бела...
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 13:10 ---
зошто по правило не “давате“ на прв состанок? :)

Оти вие мажите мислите дека таа што дава на прв состанок е курва. Инаку и женските би го избегнале лигавењето и трчањето три круга, ама ќе излезат лесни.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 13:11 ---
langelina, пијавици, пијавици everywhere!

Можеби е заради метеорот... :)

Змејко, аман, тоа беше пред многу, многу години... На фб имам ја 4 ја 5 слики. едната е дури црно-бела...
Ирелевантно!!! Имаш ли барем горе долу иста гурда? ако да, црн прслук, бела кошула -> експорт ту змејко. За здравје се работи!!!!

http://www.examiner.com/article/can-staring-at-breasts-really-help-the-heart

Ирелевантно!!! Имаш ли барем горе долу иста гурда? ако да, црн прслук, бела кошула -> експорт ту змејко. За здравје се работи!!!!

Se veli БОСКА, ДОЈКА, ЦИЦКА, ГРАДА...никако груда, а најмалку гУрда :) ;)

Мада, и ја би да ѕирнам, црн прслук на бела кошуља. Или без прслук на проѕирна кошуља. o_O

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Змејко, у мое време на цена беа убави нозе. Деколтето не беше ни во втор план. И тоа беше по грешка шо облеков така. Мислам дека денес, барем цицки може да вивдиш ан секој чекор. За здравје, рецептот на Винд со сирењето и плус лук. И пушти си ја СУзето, некако ми има останато во сеќавање дека ти се свиѓа:sneaky:

Е бре попалени стари магарињааа..... ццццц..... Толку ли нема нешто да боцнете бре море!

Има...ама грозјетео не е слатко, ако не е кисело ;)

Was that actually said?

Ние мажите сеуште сме во потрага по хоризонтално поставен рез на симитката :P

Е бре попалени стари магарињааа..... ццццц..... Толку ли нема нешто да боцнете бре море!
Неса, офтопик си. Презентирај ги аргументите кои ги имаш, 640Х480 пиксели минимум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom