- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
И кецеља, усисивач во една рака и детенце во другата.![]()
А ти може ли да се запишеш на кик-бокс и таму да се издуваш, а не овде на форумот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кецеља, усисивач во една рака и детенце во другата.![]()
Обожавам тетоважи ... и многу повеќе ми го привлекуваат вниманието дечковиците со тетоважиТи Дивајдеру, шо боја ти е тангата?
Инаку до жените прашање: Какво е вашето мислење за тетоважи (на рамо)?
Ангелина, по тебе ќе тргнам, и по тебе ќе одам, јас до сликите на твојот фејсбук профил да се докопам морам!@Луси_Лу
Еднаш направив моден пркршок. На цимерката и дојде дечкото, па моравме да се мавнеме од собата, и облеков бела кошула, а имав црн прслук. Страшен афродизијак за мажјаци да ти било! Се осеќав како гола да шетам![]()

Natrti se da vidisТи Дивајдеру, шо боја ти е тангата?
Инаку до жените прашање: Какво е вашето мислење за тетоважи (на рамо)?
Ангелина, по тебе ќе тргнам, и по тебе ќе одам, јас до сликите на твојот фејсбук профил да се докопам морам!
зошто по правило не “давате“ на прв состанок?![]()
langelina, пијавици, пијавици everywhere!

Ирелевантно!!! Имаш ли барем горе долу иста гурда? ако да, црн прслук, бела кошула -> експорт ту змејко. За здравје се работи!!!!Змејко, аман, тоа беше пред многу, многу години... На фб имам ја 4 ја 5 слики. едната е дури црно-бела...
Ирелевантно!!! Имаш ли барем горе долу иста гурда? ако да, црн прслук, бела кошула -> експорт ту змејко. За здравје се работи!!!!
http://www.examiner.com/article/can-staring-at-breasts-really-help-the-heart

Ирелевантно!!! Имаш ли барем горе долу иста гурда? ако да, црн прслук, бела кошула -> експорт ту змејко. За здравје се работи!!!!
http://www.examiner.com/article/can-staring-at-breasts-really-help-the-heart

Е бре попалени стари магарињааа..... ццццц..... Толку ли нема нешто да боцнете бре море!

Неса, офтопик си. Презентирај ги аргументите кои ги имаш, 640Х480 пиксели минимумЕ бре попалени стари магарињааа..... ццццц..... Толку ли нема нешто да боцнете бре море!
Неса, офтопик си. Презентирај ги аргументите кои ги имаш, 640Х480 пиксели минимум