Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Во леарница пријависе таму примале јас бев се потпишав ако знајш нешто компјутери , странски јазици можда ќе те викнат побрзо , јас пишав таму шо програми знам ама најбитната ја заборајв аутокад ! :facepalm:
Два пати се пријавив :icon_lol: Првиот пат во Октомври за незнам точно како се викаше позицијата за работа, нешто полесно беше знам, а вториот пат пред НГ се пријавив за ливец, за на машина, ми рекоја дека ќе ме викнат, па ево уште ги чекам.

Прошетај низ изборните штабови, избори се ближат :свиркам:
Ми рекоја да работам на рампа ако сакам, ама ги одбив, не дека несакам да работам таква работа туку заради то шо знам шо им прает на другариве мои кои се вработија партиски.
Ги викет на протести, блокади, митинзи....:tapp:

Два пати се пријавив :icon_lol: Првиот пат во Октомври за незнам точно како се викаше позицијата за работа, нешто полесно беше знам, а вториот пат пред НГ се пријавив за ливец, за на машина, ми рекоја дека ќе ме викнат, па ево уште ги чекам.

Ми рекоја да работам на рампа ако сакам, ама ги одбив, не дека несакам да работам таква работа туку заради то шо знам шо им прает на другариве мои кои се вработија партиски.
Ги викет на протести, блокади, митинзи....:tapp:
Чекај сега Бакрачески да дојдит на власт :D

Чекај сега Бакрачески да дојдит на власт :D
Немам ништо против ВМРО или докторов, но сигурен сум дека ако победит, Oхрид, Дебар, Кичево, Струга, Битола, Ресен и полно албанци шо идет од албанија ќе изгубат добар доктор. Ќе си ја заебат докторската кариера за да станит политичар, како бре :confused:. Мање битно, да не се разбериме погрешно само, немам ништо ни со ВМРО ни со СДСМ.

Немам ништо против ВМРО или докторов, но сигурен сум дека ако победит, Oхрид, Дебар, Кичево, Струга, Битола, Ресен и полно албанци шо идет од албанија ќе изгубат добар доктор. Ќе си ја заебат докторската кариера за да станит политичар, како бре :confused:. Мање битно, да не се разбериме погрешно само, немам ништо ни со ВМРО ни со СДСМ.
И јас тоа го викам погрешен кандидат одбраа , али не ми се верува да добие вмро во охрид . ќе останит ацо уште еден мандат .

ovci2.jpg

Секојдневна релација им е на овциве Рамне - Видобишта т.е во расадникон кај шо пасат ! :D

Паселе и пред Биљанини извори...мора да даваат убаво млеко.

Не се овие овци. Овци се оние скопјанине шо ги кастриме на лето со по 400 денари од кревет. :D :D :D Heaheaheaheahea (кантерско смеење)

Остајте овциве слушавте вчера каква индијанска музика имаја овие од отпорот ? Да му ебам племето на Ацо за да играме фудбал ни ја исклучија струјана на игралиште за рефлекторине за вакви глупости тој кај шо ќе ојт ја уклучват само .

Остајте овциве слушавте вчера каква индијанска музика имаја овие од отпорот ? Да му ебам племето на Ацо за да играме фудбал ни ја исклучија струјана на игралиште за рефлекторине за вакви глупости тој кај шо ќе ојт ја уклучват само .
пак да сме будали да гласаме за него -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom