Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Прво кажи што телефон бараш и до која цена

Од мобилара ако го земам,до 250 еура највеќе,а на сметка,постпејд највеке 1000-1500 денари претплата.
Поставете тука за кои телефони мислите дека ќе биде добра зделка,па ќе се одлучам.

Од мобилара ако го земам,до 250 еура највеќе,а на сметка,постпејд највеке 1000-1500 денари претплата.
Поставете тука за кои телефони мислите дека ќе биде добра зделка,па ќе се одлучам.
На аватаров што ми е овој сгс2 за 230 можам да ти го дадам, друго таа цена немам слично
130 галакси с тоа ми е така од поскапиве модели

На аватаров што ми е овој сгс2 за 230 можам да ти го дадам, друго таа цена немам слично
130 галакси с тоа ми е така од поскапиве модели

Пушти на 200 бе :P

Можам и Нексус 4 да го порачам од Америка од гугл стор...додуша мислам дека можам,сеуште немам правено муабет со личноста од таму што мислам дека ќе ми среди за телефонот.

Пушти на 200 бе :P

Можам и Нексус 4 да го порачам од Америка од гугл стор...додуша мислам дека можам,сеуште немам правено муабет со личноста од таму што мислам дека ќе ми среди за телефонот.
Тоа е најефтино

со такви нарачки не сум се замарал, посебно не телефон да купам
ај такви ситни работи футроли нешто слично да, некои не ни стигнале јбг

Тоа е најефтино

со такви нарачки не сум се замарал, посебно не телефон да купам
ај такви ситни работи футроли нешто слично да, некои не ни стигнале јбг

И јас мислам дека е најевтино,бидејќи отприлика би ме фатило околу 20 илјадарки сосе тракинг бројот да го земам и останатите тракатанци.
А тука да се земе телефонот е изгор скап,небаре во Њујорк живееме и имаме сите директорска плата

На Samsung Galaxy S (купен во јуни 2011) батеријата трае околу 7-8 саата со релативно активно користење (viber, e-mail, facebook). Треба да земам нова батерија или толку и е душата со оглед на користењето?

dali nekoj znae dali svetat 3 te kopcinja sto se na dopir na HTC DESIRE C?

На Samsung Galaxy S (купен во јуни 2011) батеријата трае околу 7-8 саата со релативно активно користење (viber, e-mail, facebook). Треба да земам нова батерија или толку и е душата со оглед на користењето?
Ако најдеш за солидна цена нова оригинална батерија, земи си (солидна =< 1400-1500ден). Види во батеријата колку часа е активен екранот. Ако е повеќе од 4, тоа е сосема солидно време. Јас го имам потрошено и за шест часа, гледање филм, читање и сурфање. Некогаш и ден и пол, зависи што работиш.

moite ne svetat nitu navecer........sigurno ima nekoja opcia kade se podesuva. ako znaesh pishi kade se podesuva toa. fala
Незнам како е кај хтц-то, кај мене на галакси 2кава се наоѓа опцијата во сеттингс во дисплеј и таму има key light

има ли некоја програма за андроид со која можам да ги избришам непотребните работи што се во телефонот што не се бришат преку Manage application , сакам да ги избришам маркетиве имам 4 сакам да ги мафнам 2 од нив .

Незнам како е кај хтц-то, кај мене на галакси 2кава се наоѓа опцијата во сеттингс во дисплеј и таму има key light
nema na htc to takva opcija. gledav na youtube za da vidam dali voopsto svetat no ne najdov ni edno video kade svetat pa mislev deka voopsto i ne svetat. sigurno ima nekoja opcija za podesuvanje ili ne e vo red senzorot

nema na htc to takva opcija. gledav na youtube za da vidam dali voopsto svetat no ne najdov ni edno video kade svetat pa mislev deka voopsto i ne svetat. sigurno ima nekoja opcija za podesuvanje ili ne e vo red senzorot
Ај ќе проверам на некој десире ц како е, дали светат или не ... мада би требало да светат

htc.JPG

најверојатно грешка е..
Како и да е, март ми завршува договоров, ако го продолжам колку ќе треба да дoплатам пари за да го земам, и се разбира ако го даваат овај така.

Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom